Radosne vesti u porodici Donalda Trampa, ljubav je pobedila

Radosne vesti u porodici Donalda Trampa, ljubav je pobedila

Autor: | 22/01/2021

0

Ćerka Donalda Trampa, Tifani, koju je dobio u braku sa Marlom Mejpls, unela je radost u dom sada već bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država. Iako je izgubio na izborima i morao da napusti Belu kuću, u domu slavne porodice stigle su prelepe vesti.

Pročitajte: Svet ne prestaje da priča o Melaniji - Kako je nekadašnja prva dama uspela da zaseni inauguraciju američkog predsednika?

Pete Marovich - Pool, Getty Images via Guliver

Ćerka Donlada Trampa verila se sa svojim dugodišnjim izabranikom Majklom Bulom. Zanimljivo je da se veridba dogodila baš poslednjeg dana njihovog boravka u Beloj kući, prenose svetski mediji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Michael Boulos (@michaelboulos)

Izabranik Trampove ćerke je milijarder, uspešni biznismen američko-nigerijskog porekla, a uspešno se bavi finansijama. Iako datum venčanja još uvek nije određen, porodica je presrećna i već polako počinje sa pripremama oko svadbe.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Michael Boulos (@michaelboulos)

Donald Tramp je Tifani dobio iz svog drugog braka i to sa Marlom, ženom zbog koje se raspao Donaldov brak sa Ivanom Tramp. Poznavali su se još od osamdesetih, a priča se da je njihova afera trajala godinama, u kojima je Donald vešto lagao suprugu Ivanu. Nije traćio vreme i ubrzo se venčao s Marlom i par je zajedno dobio ćerku Tifani. Ali i u ovom braku se pokazalo da je tačna ona stara izreka  – jednom varalica, uvek varalica. Da li će ćerka Donalda Trampa i Marle imati više sreće u svom emotivnom izboru, ostaje da vidimo.

Photo by Diane Freed via Guliver

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Olivier Douliery - Pool Getty Images via Guliver

Najnovije vesti