Zajedno do kraja sveta i nazad: Nina i Mateja Dičić u Parizu proslavili osmu godišnjicu braka (foto)

Zajedno do kraja sveta i nazad: Nina i Mateja Dičić u Parizu proslavili osmu godišnjicu braka (foto)

Autor: | 29/05/2022

0

Nina i Mateja za osmu godišnjicu braka poklonili su sebi putovanje u Pariz

Za Ninu Janković i njenog supruga Mateju Dičića ovo je poseban mesec: 2. maja proslavili su prvi rođendan ćerkice Ivanke, a 31. obeležiće osmu godišnjicu braka. U međuvremenu uspeli su da nađu nekoliko slobodnih dana za romantično putovanje u Pariz, gde su nastale i ove fotografije. Oboje su već bili u prestonici Francuske, ali ovo je bila njihova prva zajednička poseta gradu ljubavi. Kada je pitate kako su uspeli da, uprkos mnoštvu obaveza, sebe obraduju ovakvim poklonom, lepa glumica će vam reći:

‒ Mnogo nam pomažu moja mama, svekrva, deke, a imamo i dadilju Veku. Zahvaljujući svima njima i dobroj organizaciji, nađemo vremena i za nas dvoje. Nema ga koliko ga je bilo nekada, što je i normalno jer sada imamo veliku porodicu, ali mislimo da je jako važno da sami negde odemo bar na tri dana. Putovanja, poput ovog, pravi su melem. Prethodno smo sami bili u Škotskoj, na jednoj divnoj svadbi.

Pročitajte: Ljubav se zove Vukašin - Sin Nine Janković veliki dečak, ovako se slavi 4. rođendan (foto)

Vladimir Nićiforović

 

Pre desetak godina rekli ste da svaki čovek, bez obzira na zauzetost, mora da pronađe jedan sat dnevno samo za svoju drugu polovinu.

‒ Sada računamo da je to “naše vreme” kad Ivanka i Vukašin zaspu, ali se desi da i mi zaspimo s njima. (smeh) Kad nam se ukaže prilika za kratko, ali lepo zajedničko putovanje, iskoristićemo je. Međutim, gde god smo išli sa Vukašinom i Ivankom, nije bilo nikakvih problema. Jedino što sada moramo da udvostručimo pažnju, jer ona želi da sama hoda. Čim se čovek pomeri iz grada, naročito kad je ovako toplo, oseti se kao da je u raju.

Šta radite kada se toliko umorite da počnu da se pale crvene lampice?

‒ Legnem ranije, a to znači pre jedanaest, dvanaest. U ovom trenutku mi nedostaje samo san, jer se njih dvoje i dalje noću bude. Ne baš uvek, ali budući da to rade naizmenično, stalno priželjkujem osam sati spavanja bez prekida. (smeh)

Pročitajte: Nina i Mateja su za Vukašina i Ivanku napravili dom iz snova - Ovde stanuje preslatka porodica Dičić (foto)

Vladimir Nićiforović

 

Ljudima delujete kao primer savršene porodice. Da li ste, dok ste bili tinejdžerka, tako zamišljali život?

‒ Nisam o tome razmišljala, kao što nisam zamišljala ni svoju svadbu ili venčanicu. Ni danas nisam sklona maštanju, već nastojim da budem što konkretnija. Živimo u vremenu kad nema smisla praviti projekcije za ko zna koliko godina unapred, jer ne znaš šta sutra može da se desi. Dovoljno je da se prisetimo koliko nam je korona promenila život. Dobro je imati želje, ali kako mora da bude – biće.

Čeka vas osma godišnjica braka. Ko se više promenio za to vreme?

‒ Bolje je pitanje ko se više promenio za ovih 12 godina, koliko smo zajedno. Samo smo se malo uozbiljili, mada je i to pitanje. (smeh) Uostalom, dobre stvari ne treba menjati. Dovoljno je samo malo, taman onoliko koliko dolazi s godinama.

Vladimir Nićiforović

 

 

Komentari (0)

Loading
HELLO! hellomagazin

Slične Vesti