Posle razvoda je otišla u podstanare, ali joj luksuz ne manjka: Emina Jahović otvorila vrata stana u Istanbulu (foto)

Posle razvoda je otišla u podstanare, ali joj luksuz ne manjka: Emina Jahović otvorila vrata stana u Istanbulu (foto)

Autor: | 28/05/2022

0

Emina Jahović - Dom u Istanbula odiše luksuzom i elegancijom

Sa terase se pruža božanstven pogled na Bosfor i drugu obalu Istanbula, dvorište vrvi od mirisnog mediteranskog rastinja, a sve prostorije su elegantne, romantične i uređene sa suptilnom dozom luksuza. Upravo smo vam opisali oazu u koju se Emina Jahović preselila sa sinovima nakon razvoda od Mustafe Sandala.

Pročitajte: Budućoj gospođi Sandal neće biti lako da je nadmaši - Dobro pogledajte venčanicu Emine Jahović, o toj etiketi mašta svaka mlada (foto)

Instagram

 

Svaki detalj savršeno se uklapa u priču i otkriva (dobar!) ukus zgodne pevačice. Po objavama na Instagramu lako se može zaključiti da njen dom u glavnom gradu Turske odiše modernim izrazima, svedenim dizajnom i prefinjenim minimalizmom.

Pročitajte: Sud menja odluku, Emina i Mustafa oči u oči! Priča o neplaćenoj alimentaciji više ne pije vodu, dokazi su tu

Instagram

 

Instagram

 

Prirodna svetlost i bela boja koja dominira od poda do plafona imaju neverovatnu moć u oblikovanju enterijera, što dokazuje i ovaj primer. Posebna priča su biljke, važan detalj u svakoj prostoriji. „Da li postoji osoba na svetu koja ovoliko voli cveće?“, napisala je Emina pored fotografija gde su u prvom planu prelepi buketi.

Pročitajte: Posle razvoda napustila je i ona - Majka Senija više ne želi da živi sa Eminom

Instagram

 

Dnevna soba je prostrana i prozračna, glavna zvezda hodnika je pod od belog mermera, dok je vrt pun zelenila. Zastakljena vrata koja dele stan od dvorišta „čuvaju“ mala stabla maslina u saksijama, na koje je Emina veoma ponosna.

Pročitajte: Jedina je krenula stopama roditelja lekara, njeno ime cenjeno je u svetu - Upoznajte doktorku Sabinu, rođenu sestru Emine Jahović

Instagram

 

Dok je bila u braku sa Mustafom živeli su u vili u elitnom delu grada, vrednoj 700.000 evra.

Arhiva Hello!

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin