Aerosmit otkazao sve nastupe, razlog rastužio javnost: Naš voljeni brat Stiven Tajler...

Aerosmit otkazao sve nastupe, razlog rastužio javnost: Naš voljeni brat Stiven Tajler...

Autor: | 27/05/2022

0

Stiven Tajler na rehabilitaciji

Rok zvezda Stiven Tajler poznat je po moćnom vokalu i vanvremenskim hitovima, ali i po brojnim pokušajima da se oslobodi zavisnosti. U više navrata otvoreno je govorio o borbi sa nedozvoljenim supstancama, priznavši da je potrošio neverovatnu sumu od dva miliona dolara na narkotike. Nekoliko puta uspeo je da istraje i da se distancira od droge i alkohola, ali im se opet vraćao.

Pročitajte: Stiven Tajler o prekidu turneje - Ne brinite, nisam životno ugrožen

Getty Images

 
 

Frontment „Aerosmita“ nedavno je ponovo otišao na rehabilitaciju, ovog puta dobrovoljno, uz veliku podršku porodice i prijatelja. Bend se tim povodom oglasio na zvaničnom Instagram nalogu:

 

„Kao što mnogi od vas znaju, naš voljeni brat Stiven radio je na tome da ostane trezan godinama. Posle operacije stopala, da bi se pripremio za nastupe, ali i kako bi postoperativni bolovi bili što blaži, nedavno se dobrovoljno prijavio za program lečenja. Koncentrisan je na svoje zdravlje.“ 

Pročitajte: Stiven Tajler otvoreno o zavisnosti od narkotika

Tom prilikom muzičari su objavili da otkazuju nastupe u Vegasu u junu i julu, a ubrzo potom počele su da pristižu poruke podrške fanova koji su Stivenu poželeli brz oporavak. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti