Brat Milana Kalinića u zagrljaju Mandine Anje: Ovog dasu svi odlično znate - da li je sportista lepši od glumca? FOTO

Brat Milana Kalinića u zagrljaju Mandine Anje: Ovog dasu svi odlično znate - da li je sportista lepši od glumca? FOTO

Autor: | 14/08/2023

0

Brat Milana Kalinića je poznati sportista

Mandin udovica i čuvena glumica Anastasija Anja Mandić, nedavno je sa javnošću podelila fotografiju u zagrljaju Milana i Uroša Kalinića, a ispod predivne uspomene prisetila se dana kada se upoznala sa njima.

- Pre tačno 35 godina, spojiše nas roditelji, odvedoše nas na more, da se upoznamo. Zavoleh ih ludo, čini mi se od rođenja i naučih tad šta znači imati braću i biti sestra. I da nas ne spaja krv uvek, nego Ljubav. Od tada kad igram na sigurno, biram Kaline.

Instagram

 

- Kruže legende da je Uroš, bio najlepša moja Kuma na venčanju. Volim vas pregolemo i ogromantno. Njanja, vaš sledbednik - napisala je Anja, a mi smo imali prilike da vidimo retku fotografiju na kojoj su braća zajedno, s obzirom na to da Uroš živi daleko od očiju javnosti, a poslednja vest koja se pojavila o mlađem Kaliniću, jeste da je postao novi trener Dinama iz Vranja, sredinom jula 2019. godine.

Pročitajte: Ugledna i poznata porodica - O majci, babi i dedi Anje Mandić mediji su pisali naširoko, iznenadićete se i ko joj je polusestra (foto)

- Uživam u životu, zadovoljan sam. Milan i ja se razlikujemo mnogo, a u suštini smo isti. Brat je umetnik koji živi kao sportista, a ja sam bio sportista sa životom umetnika. Nije šala, mada lepo zvuči – ispričao je svojevremeno Milanov brat za medije.

Uroš je mlađi godinu i po dana od Milana, ali su fizički vrlo slični. Ono što im je definitivno zajedničko je ljubav prema crveno-beloj boji.

- Crvena zvezda je moj matični klub, ponikao sam u Ljutice Bogdana, a prvi trener mi je bio Vladica Popović. Igrao sam prijateljske utakmice sa drugim tim, a dres prvotimca ostao je moj puki, dečački san. Bio sam deo dobre generacije, sa Nebojšom Krupnikovićem, Dejanom Stefanovićem, kumom Nikolom Trbovićem, Nikolom Kadrijem, Milanom Bosancem, Darkom Pivaljevićem.

Pročitajte: Plavi lepotan vragolastog osmeha - Sin Milana Kalinića je samo takav dasa i preti da postane ozbiljna fudbalska zvezda FOTO

- Milan i ja smo kršteni u Crkvi svetog Marka kad smo imali po šest meseci. Obojicu nas je deda Milan učlanio u Crvenu zvezdu kao bebe od tri meseca. Koliko nam je Marakana u srcu potvrđuje i to što smo prvo postali zvezdaši, pa onda Hrišćani.

Dalibor Danilović

 

Uroš je igrao za brojne beogradske klubove, Javor, niški Radnički, a najveći trag je ostavio u Grafičaru iI Železničaru iz Bare Venecije. Kao trener se već dokazao upravo u Grafičaru i Dorćolu, ali i kao trener OFK Beograda.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti