Tamaru i Mišu svi odlično znate, a ovo je njihova tajanstvena sestra Marija koja beži od kamera (foto)

Tamaru i Mišu svi odlično znate, a ovo je njihova tajanstvena sestra Marija koja beži od kamera (foto)

Autor: | 04/05/2022

0

Sestra Tamare Dragičević i Miše Dragičevića konačno u javnosti, upoznajte Mariju

„Čuvale me dok sam rastao, čuvaju me kad sam stasao“, napisao je Miodrag Miša Dragičević u opisu fotografije na kojoj je sa sestrama Tamarom i Marijom.

Najstarije dete u porodici Dragičević, Marija, jedina nije krenula glumačkim putem, pa se samim tim retko pojavljuje u javnosti. Srećno je udata i majka je dve devojčice.

Pročitajte: Razglednica s letovanja - Deca Tamare Dragičević i Petra Benčine su kao sa reklame (foto)

Instagram

 

Kada smo, jednom prilikom, u razgovoru za HELLO!, pitali Mišu da li su ga, budući da je najmlađi, roditelji i sestre razmazili, odgovorio je:

‒ Nikad nisam bio razmažen, mada je postojala idealna podloga za to. Svi su se trudili da mi udovolje, da mi pruže sve što poželim. Imao sam prelepo i bezbrižno detinjstvo. Sestre su me rado čuvale i vodile sa sobom. Bilo je i smešnih situacija, kao kada su njih dve vozile bicikl po Novom Beogradu, a ja i moj najbolji drug Damir pokušavali da ih stignemo na triciklima, jureći „dvesta na sat“.

Pročitajte: Oljina i Mišina ljubavna priča odvijala se filmskom brzinom, susret na neočekivanom mestu - Uplašila sam se, nije mi bilo svejedno

Instagram

 

Miša Dragičević, koji se u međuvremenu oženio sa koleginicom Oliverom Bacić i dobio ćerku Vasiliju, Tamari i Mariji „uzvratio“ je tako što se trudi da bude najbolji ujak.

‒ Uživam u vremenu koje provodim sa sestrićima. Za njih imam sve vreme, strpljenje i ljubav ovog sveta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin