Osmeh na licu, po koja suza radosnica i bajkovita proslava: Udala se Jelena Veljača (foto)

Osmeh na licu, po koja suza radosnica i bajkovita proslava: Udala se Jelena Veljača (foto)

Autor: | 12/06/2021

0

Udala se Jelena Veljača - glumica treći put izgovorila sudbonosno "da"

Jelena Veljača i Vito Turišić danas su svoju ljubavnu vezu krunisali brakom, glumica je blistala je na veličanstvenoj ceremoniji u Zagrebu.

Venačanje je održano u bajkovitom Botaničkom vrtu u samom centru Zagreba, svečanosti su prisustvovali članovi njihovih porodica i najbliži prijatelji. Jelenina ćerka Lena bila je devojčica zadužena za cveće, dok je Vitov sin David nosio prstenje. Među gostima našle su se brojne glumičine prijateljice i koleginice,kuma je bila Matea Kotlar dok je Vito izabrao dugogodišnjeg prijatelja kao svedoka za ovaj poseban trenutak.

Pročitajte: Treća sreća - Verila se Jelena Veljača

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Pecotic (@apecotic007)

 

Veljača se opredelila za decentnu kratku venčanicu koju potpisuje Aleksander Mekvin, a cipele sa potpisom brenda "Džimi Ču" bile su poklon njenih prijateljica.Supružnici su se upoznali prilikom Jeleninog gostovanja u Vitovom podkastu "BizCasting", a već tom prilikom bilo je jasno da sevaju varnice između njih. Turšić je navodno bio potpuno zaluđen šarmantnom glumicom i rediteljkom, a dovoljno je reći da je ona u Vitu pronašla razlog da učini nešto što je mislila da više neće.

- Udala bih se i treći put, teoretski, jer verujem u ljubav i jer verujem u odnose koji traju. S druge strane, nakon dva teška razvoda, teška u emotivnom smislu, zaista bih morala dvostruko verovati da je taj treći put zaista zauvek - rekla je svojevremeno Veljača.

Udala se Jelena Veljača - Treći put je za zauvek

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti