Ovo je njihovo proleće: Posle bajkovitog venčanja sa Anom Bučević, Marko Nikolić podelio prelepe vesti

Ovo je njihovo proleće: Posle bajkovitog venčanja sa Anom Bučević, Marko Nikolić podelio prelepe vesti

Autor: | 02/05/2022

0

Marko Nikolić podelio prelepe vesti, ovo je njihovo proleće

Za Marka Nikolića početak godine bio je više nego uspešan, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Prvo je odveo pred oltar izabranicu Anu Bučević, koja važi za najpoznatijeg motivacionog govornika u regionu, zatim se na takmičenju Pesma za Evroviziju predstavio numerom „Dođi da te volim“, a kraj aprila obeležio je singlom „Naše proleće“.

Pročitajte: Njena ljubavna priča najbolja je motivacija - Ana Bučević verena je za rođenog brata ove naše popularne pevačice (foto)

Dušan Petrović

 

‒ Pesma je nastala u trenutku i naletu inspiracije. Emotivna je i nežna. U njenom stvaranju učestvovao je tim eminentnih muzičara, kako naših, tako i iz inostranstva ‒ kaže za hellomagazin.rs Marko, koji je diplomirao na Muzičkoj akademiji u Gracu, na odseku džez i solo pevanje.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije sa bajkovitog venčanja Ane Bučević i Marka Nikolića - Beograd je naš duhovni dom

Promo

 

‒ Porodica i moji najbliži su, kao uvek, prvi čuli „Naše proleće“. Zaista sam oduševljen komentarima, drago mi je što je pesma već na prvo slušanje probudila emocije slušalaca. Ljudi su prepoznali baš ono što sam hteo da im pružim ‒ ističe, a na pitanje da li se konsultovao i sa starijom sestrom Majom Nikolić, iza koje je dug i uspešan staž, odgovara:

‒ Maja i ja smo dugo godina u muzici. Imamo izgrađeni stil i znamo da prepoznamo ko smo zaista i da li je to muzika za koju želimo da nas predstavlja. Uvek se radujemo međusobnim uspesima.

Promo

 

Nova pesma je, ističe pevač, posvećena svim zaljubljenim dušama ili onima koji imaju svoje proleće u uspomeni, ali i svima onima koji će tek doživeti svoja proleća provedena u ljubavi.

‒ U poslednje vreme radim na albumu, a kruna svega biće moj prvi solistički koncert u Beogradu, na kome ću publici predstaviti nove pesme, ali i one koje sam snimao ranijih godina ‒ poručuje Marko Nikolić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još