Voditeljka ne skida osmeh sa lica: Novi dečko Dušice Jakovljević više nije tajna (foto)

Voditeljka ne skida osmeh sa lica: Novi dečko Dušice Jakovljević više nije tajna (foto)

Autor: | 15/02/2021

0

Voditeljka Dušica Jakovljević nikada nije skrivala, da je njen život neretko bio prepun turbulencija. Ipak, veru u ljubav nije izgubila, a nedavno je priznala da je pronašla onog pravog. 

Još od početka 2021. godine, Dušica suptilno stavlja do znanja svojim pratiocima da je srećno zaljubljena, ali novog dečka, do sada nije javno pokazala.

Ipak, Dan Zaljubljenih, za voditeljku je ovoga puta imao posebnu čar, pa je odlučila da objavi i prvu fotografiju sa čovekom, zbog kog danima ne skida osmeh sa lica.

Pročitajte: Dirljivo iznenađenje i veliki povod za slavlje - Oni su izmamili osmeh na lice Dušice Jakovljević (foto)

 

 

- Čovek samo srcem dobro vidi - Antoan de Sent Egziperi - napisala je Dušica uz fotografiju, na kojoj se zaljubljeno gleda sa svojim voljenim.

Novi dečko Dušice Jakovljević nazdarvio je svojoj lepšoj polovini, a voditeljka ne skriva da je on sve, čemu se oduvek nadala.

- Mislim da se prinčevi stvarno pojavljuju. Ja sam nekad tragala, želiš da se nešto dogodi, želiš da imaš rame kad dođeš kući, kada se ugase svetla, nekoga sa kim ćeš da ćutiš ili gledaš film... Ali to ne možeš da tražiš, to se jednostavno dogodi kada se najmanje nadaš. Pitala sam jednu ženu: ''Kada će se to meni desiti, da nađem pravog muškarca?'', ona mi je odgovorila: ''Kada ti budeš prava žena!''. I u tom momentu kada sam zavolela sebe ponovo, pojavio se i princ. Treba da se potrudiš oko muškarca koji je spreman da se potrudi oko tebe. Jako sam zaljubljena. Konačno sam našla nekog ko ne želi da bude javna ličnost, niti dečko Dušice Jakovljević - rekla je ona tokom gostovanja u emisiji "Premijera Vikend specijal".

Pročitajte: Dušica Jakovljević ima tajnu za koju malo ko zna

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin