Dok ga optužuju da je glavni krivac za razvod Marije Veljković, srce Uroša Ćertića pripada njoj! (foto)

Dok ga optužuju da je glavni krivac za razvod Marije Veljković, srce Uroša Ćertića pripada njoj! (foto)

Autor: | 28/04/2022

2

Uroš Ćertić ovih dana dovodi se u kontekst glavnog osumnjičenog za krah desetogodišnjeg braka voditeljke Marije Veljković. I dok se mediji bave senzacijama, proslavljeni kaskader i nekadašnji učesnik Velikog brata uživa u najlepšoj ulozi – tate jednog neodoljivog dečaka.

Otkako je pre dve godine sa izabranicom Ivanom Papić dobio sina Nikolasa, život Uroša Ćertića ušao je u potpuno novu dimenziju. Postao je otac u 38. godini i ne misli da je sa roditeljstvom zakasnio, naprotiv.

‒ Ako mene pitate, muškarci do tridesete ne bi trebalo ni da voze, a ne da imaju decu ‒ kaže u šali.

Pročitajte: Pre 11 godina blistali su od sreće, danas njihov razlaz prate pikantni tračevi - Ovako je Marija Veljković izgledala na svom venčanju (foto)

Luka Šarac

 

Uroš o porodici priča sa beskrajno mnogo ljubavi i nežnosti, ne ostavljajući ni za trenutak sumnju da se iza njegove mačo pojave krije nežno srce.

‒ Kada smo dobili dete, imao sam 38 godina, a Ivana 35. Trudnoća je bila visokorizična, svaki dan sam joj kod kuće davao injekcije za razređivanje krvi, pošto ima blagi oblik trombofilije. Borila se kao lav i sve je hrabro izgurala. Ponosan sam na nju. Mislim da svaka žena zbog onoga što prođe u trudnoći, na porođaju, pa i kad stigne beba, zaslužuje orden.

Pročitajte: Uroš Ćertić ekskluzivno za HELLO! predstavlja sina Nikolasa (foto)

Privatna arhiva

 

Uroš i Ivana zajedno su pet godina.

‒ Od prvog dana išli smo polako, korak po korak. Upoznali smo se kada smo oboje bili u vezama. Dugo smo bili tek poznanici, sretali smo se po gradu, u klubu ili pozorištu. Ništa nismo sanjali i planirali, nismo se čak ni dopisivali. Pre nekoliko godina zimovali smo na Jahorini, svako sa svojim društvom. Gledajući slike na društvenim mrežama, shvatili smo da smo se mimoišli za dva dana. Tim povodom spontano smo otpočeli priču, onda sam je pozvao na piće, a sve ostalo je istorija ‒ otkrio je Uroš za magazin HELLO!.

Pročitajte: Uroš Ćertić - Ubrzani kurs sazrevanja

Luka Šarac

 

O braku ne razmišljaju.

‒ Oboje smatramo da kruna ljubavi nije brak, nego dete. Mislim da nikad nećemo stati pred matičara, nemamo nijedan razlog za to. Srećni smo i bez papira.

Pročitajte: Ponovo zajedno - Marija Veljković jednim potezom oživela glasine o vezi sa Đorđem Davidom (foto)

Luka Šarac

 

Komentari (2)

Loading
Nadica 10:23 29.04.2022
Odgovori

Ova marija je baš neka " fina " žena i majka. Gora je od ovih iz rijalitija , a pravi se da je majka Tereza.

hellomagazin.rs hellomagazin