Dva puta je napravio istu grešku: Posle pet godina Žika Jakšić otkrio pravi razlog razvoda

Dva puta je napravio istu grešku: Posle pet godina Žika Jakšić otkrio pravi razlog razvoda

Autor: | 20/04/2022

0

Razvod Žike Jakšića i Dajane Paunović i posle pet godina intrigira javnost. Kako bi jednom za svagda stavio tačku na nagađanja i pretpostavke, poznati producent i voditelj otvorio je dušu i otkrio nepoznate detalje iz privatnog života. 

Pročitajte: Žika Jakšić napisao testament, sinovi zatečeni - Evo kome će pripasti nekretnine i novac

Zoran Kuzamnović Munja

 

‒ Od prve supruge razveo sam se kad je Andrija imao šest godina, sećam se da je tek pošao u školu. Bio sam previše težak za život udvoje, samostalan, teško se prilagođavam bilo kakvim ularima, pa i onim koje brak neminovno nosi. Snežana i ja nismo imali konkretan problem, svađu, prevare, prosto nismo mogli da uskladimo životne stavove i želje – ispričao je Žika za Kurir.

Pročitajte: HELLO! ekskluzivno saznaje - Svadba u strogoj tajnosti, Žika Jakšić nikad srećniji (foto)

ATA Images

 

Identičan scenario ponovio se mnogo godina kasnije, kada se rastajao od druge supruge, nekadašnje voditeljke i pevačice Dajane Paunović sa kojom ima sina Dušana

‒ Isti slučaj je bio i sa Dajanom... Međutim, nisam se udaljio i uvek sam bio prisutan u Andrijinom životu. I kada smo bili kilometrima daleko i kada nisam bio u zavidnoj materijalnoj situaciji, stajao sam uz njega i, eto, završio je ozbiljne škole ‒ zaključio je Žika Jakšić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti