HELLO! ekskluzivno saznaje: Svadba u strogoj tajnosti, Žika Jakšić nikad srećniji (foto)

HELLO! ekskluzivno saznaje: Svadba u strogoj tajnosti, Žika Jakšić nikad srećniji (foto)

Autor: | 02/12/2021

0

Sin Žike Jakšića stao na ludi kamen

Žika Jakšić u emisiji „Nikad nije kasno“ često sa takmičarima priča o ljubavi, vezama, brakovima, ali kada se te teme odnose na njega i njegove najbliže, vrlo retko govori o tome. Kao što posle razvoda sa Dajanom Paunović nismo saznali ni za jednu njegovu emotivnu vezu, tako se nije pohvalio da je 6. maja postao – svekar. Kako ekskluzivno saznaje HELLO!, njegov stariji sin Andrija tog dana oženio sa devojkom sa kojom je počeo da se zabavlja tačno dve godine ranije.

Pročitajte: Svi ga znaju kao Žiku Jakšića, a on se u stvari zove sasvim drugačije

Boško Karanović

 

Na Andrijinom „Instagram“ profilu sve lepo piše – 6. maja 2019. počeo je da se zabavlja sa misterioznom izabranicom, 27. juna naredne godine su se verili, da bi se 6. maja 2021. venčali.

I sve to u strogoj tajnosti.

Instagram

 

 

Sin Žike Jakšića posle razvoda roditelja, sa majkom je nastavio da živi u Štutgartu 

Baš u vreme kada se rađala Andrijina ljubav krunisana brakom njegov otac je ispričao:

‒ Andrija je završio master na svetski priznatom fakultetu za enologiju i vinarstvo, kao najbolji u poslednjih 25 generacija. Pre tri godine došao je sa idejom da završni rad spremi ovde. Udružio je lepotu župskog grožđa i svoje znanje, i napravio fenomenalno vino koje sada osvaja zlatne medalje na takmičenjima širom Evrope. U jednom trenutku je rekao: tata, jesam tamo bio najbolji, ali sve su to formule i brojevi. Ovo vino je moj master za tebe, pa smo mu dali ime po mojoj emisiji. Iako može da radi u bilo kojoj svetskoj vinariji, odlučio je da pokuša da svoje ambicije ostvari ovde, zbog čega sam presrećan.

Pročitajte: Nju nikada niste imali prilike da vidite - Ovo je prva supruga Žike Jakšića sa kojom ima sina Andriju (foto)

Boško Karanović

 

Posle razvoda roditelja, Andrija je sa majkom Snežanom nastavio da živi u Štutgartu, a kod oca je dolazio u vreme  raspusta. Danas, kada paralelno gradi i porodicu i karijeru, Žika ne zaboravlja da oda priznanje bivšoj supruzi:

‒ Iako nismo živeli zajedno, uvek sam bio tu da pomognem, na sve moguće načine, ali Andrijinoj majci odajem veliko priznanje, jer je imala neuporedivo veći uticaj. Ona je uspela da se izbori i sa njegovim odrastanjem i sa pubertetom. Večno ću joj biti zahvalan.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još