On je osvojio srce Danijele Buzurović: Da mi je neko rekao da ću ovoliko da volim... (foto)

On je osvojio srce Danijele Buzurović: Da mi je neko rekao da ću ovoliko da volim... (foto)

Autor: | 20/04/2022

0

Srce Danijele Buzurović sada je pripalo njemu

Pre nekoliko meseci porodica Buzurović postala je bogatija za još jednog člana ‒ havanskog bišona Fidela. Iako je dolazak kućnog ljubimca obradovao njene mališane Nestora i Klaru, za Danijelu je briga o psu predstavljala veliki izazov. 

Pročitajte: Kreativno i originalno - Dom Danijele i Stefana Buzurovića deca obožavaju, odlazak u igraonicu nije potreban (foto)

 

Luka Šarac

 

Ipak, kako to obično biva, neodoljivom štenetu nije trebalo mnogo da osvoji srce Danijele Buzurović, što potvrđuje i poznata voditeljka. 

- Da mi je neko rekao pre nekoliko meseci da ću ovo čudo ovoliko da volim... - napisala je Danijela uz fotografiju sa preslatkim bišonom. 

Podsećamo, Fidel je u februaru stigao u dom Buzurovića, kada je Danijelin suprug, glumac Stefan Buzurović lepe vesti podelio sa pratiocima na „Instagramu“.

- Danas je stigao Fidel, havanski bišon! Novi član naše porodice. Kuriozitet je to što je ovaj havanezer došao iz Zrenjanina, iz toplog doma Tankosića. Velika avantura je pred nama! Ali sada smo jači za jednog člana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin hellomagazin