Zbog nje je javno plakao: Vanja Grbić u retkom izlasku sa suprugom Sarom, pogledajte kako izgleda majka četvoro dece FOTO

Zbog nje je javno plakao: Vanja Grbić u retkom izlasku sa suprugom Sarom, pogledajte kako izgleda majka četvoro dece FOTO

Autor: | 04/04/2023

0

Vanja Grbić posle duže vremena u javnosti sa suprugom

Proslavljeni odbojkaš Vladimir Vanja Grbić pojavio se na premijeri predstave „Laž“ u pratnji supruge Sare, koju dugo nismo videli u javnosti.

Na opšte oduševljenje prisutnih, deset godina mlađa partnerka čuvenog sportiste nije se mnogo promenila od kada smo je poslednji put videli, a često iscrpljujući porodični život sa četvoro dece, izgleda, ne ostavlja trag na njenom besprekornom izgledu.

Pročitajte: Vladimir Grbić u suzama zbog supruge Sare i dece - Sve što sam u životu stekao...

Boško Karanović

 

Grbić u svakoj prilici ističe da je supruzi zahvalan na svemu, nedavno su ga čak savladale emocije, pa je prilikom gostovanja u jednoj emisiji, dok je govorio o lepšoj polovini, zaplakao.

‒ Šta je žena koja zaslužuje olimpijsku zlatnu medalju? Kako biste nazvali nekoga ko u 21. godini zagrli jedan novi život, spreman je da svoje želje i ideje skloni sa strane zato što želi da svojoj porodici pruži sve? Tačka. To je za mene kao čoveka vrh. Drugo su samo priče. Supruga me je prevarila u cvetu mladosti. Ja sam imao samo 31 godinu, a ona iskusna sa 21. Kad sam progovorio s njom dva minuta, znao sam da ću se njom oženiti ‒ ispričao je Vanja na Kurir televiziji.

Pročitajte: Sušta suprotnost Milovoj Lidiji - Sve oči sinoć su gledale u suprugu Jakova Milatovića, nova prva dama u izdanju koje obožava Kejt Midlton

Kurir printscreen

 

Podsetimo, Sara i Vanja Grbić venčali su se 2001. godine i u skladnom braku dobili su četvoro dece, ćerke Inu, Unu i Milu i sina Lazara.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ivica Veselinov / Ata Images

Slične Vesti

Pročitajte još