Luksuz koji sebi malo ko može da priušti: Beogradska vila Ane i Vlada Divca oboriće vas s nogu (foto)

Luksuz koji sebi malo ko može da priušti: Beogradska vila Ane i Vlada Divca oboriće vas s nogu (foto)

Autor: | 03/04/2022

5

Kuća Vlada Divca jedna je od najluksuznijih u Beogradu

Ana i Vlade Divac u toku godine borave na dve adrese; jedna je u Srbiji, druga u Americi. Par je dugo živeo u Sakramentu, koji je odnedavno zamenio sunčanim Los Anđelesom, gde su kupili prostranu kuću.

Pročitajte: Neopisiva radost u domu slavnog košarkaša - Ana Divac srećne vesti podelila sa celim svetom

Luštica Bay

 

Njihova vila u Beogradu jedna je od najluksuznijih, a po enterijeru podseća na omanji hotel. Budući da je Ana Divac aktivna na društvenim mrežama, javnost je u više navrata bila u prilici da zaviri u unutrašnjost doma, koji bi mogao da se nađe na stranicama bilo kog prestižnog magazina o uređenju životnog prostora.

Pročitajte: Ispovest Ane Divac - Isus Hrist je doživeo izdaju, a kamoli ja

Instagram

 

U prvom planu su crno-bele podne pločice i ograda od kovanog gvožđa, koja odvaja prizemlje od gornjeg sprata. Masivni komadi nameštaja su modernog dizajna, a dominiraju topli sivoplavi tonovi.

Prostrani dnevni boravak, u kojem su svoje mesto našla dva dvoseda, teget i žute boje, povezan je sa trpezarijom. To je, ujedno, omiljeni deo kuće petočlane porodice koja zbog brojnih obaveza nema baš mnogo prilike da bude na okupu u punom sastavu.

Pročitajte: Snežana Divac posle 22 godine otkrila istinu o usvajanju ćerke - Zbog ovoga nam je nisu dali

Instagram

 

Kuća Vlada Divca krije prelepa umetnička dela

Jedan deo zauzima bogato opremljena biblioteka, a supruga nekadašnjeg košarkaškog asa ne krije da najviše uživa u pogledu na umetničku sliku u zlatnom ramu.

‒ Volim kad otvorim vrata mog beogradskog doma i vidim nju. Ona sve čini stvarnijim i uverljivijim u mom životu. Verujem u dobrotu, ljubav, saosećanje, radost, čuda.

Pročitajte: Ana Divac prvi put o jezivoj tragediji i aferi kantrimen - Bio me je strah da se mom sinu nešto ne desi

Instagram

 

Iako je prilično angažovana na raznim poljima, a pre svega u humanitarnoj fondaciji koju su osnovali pre 15 godina, Ana Divac dozvoljava sebi i hedonističke momente – bilo da je reč o slatkom zalogaju ili izležavanju u krevetu.

Pročitajte: Potpuno su drugačiji - Ovo su sinovi Vlada i Ane Divac, koji se skoro nikad ne pojavljuju u javnosti (foto)

Instagram

 

Instagram

Komentari (5)

Loading
Marija 05:26 04.04.2022
Odgovori

Kakvi su to topli plavo sivi tonovi? Ps.šta li je u glavi ovih sponzoruša kad im jedino hvaljenje u ova teška vremena pomaže?

Simeona52 12:08 04.04.2022
Odgovori

Može im se sve što požele. Pošteno zaradili pa uživaju. Neka srećmo im bilo i sve im se pozlatilo!

Darvin 17:31 04.04.2022
Odgovori

Tako je, majstori, ložite malo ovu sirotinju sto mota kablove za 300 €.

Lola 09:50 05.04.2022
Odgovori

Nije losa njegova zena, nije ozenio neku namigusu polugolu, sexy. Valjda mu se takve nedopadaju. A sta ce ti taj tmuran interijer, crno, sivo, teget promeni. Bolje stavi ste u drvo, orah, tamno braon, svetlo braon, lamperija. I zeleno da smiruje ko u sumi. Dodaj malo zutog I bez. Osecaj topline. Stavi neku sliku sume I zalaska sunca, neko cvece na slikama belo, zuto, prolece I jesen.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti