Sve je spremno za brak: Zavirite u neverovatnu kuću koju su Dženifer Lopez i Ben Aflek upravo kupili (foto)

Sve je spremno za brak: Zavirite u neverovatnu kuću koju su Dženifer Lopez i Ben Aflek upravo kupili (foto)

22/03/2022

0

Dženifer Lopez i Ben Aflek postali vlasnici luksuzne nekretnine

Bel Er, elitni rezidencijalni kvart Los Anđelesa, odnedavno je bogatiji za još dve zvezde. Dženifer Lopez i Ben Aflek postali su vlasnici luksuznog poseda u podnožju planinskog lanca Santa Monika, a cena je prava sitnica – pedeset miliona dolara. Dobili su i popust, pošto je prvobitna cifra bila za 15 miliona veća.

Pročitajte: Crveni tepih je samo njih čekao - Dženifer i Ben ludi od ljubavi, nećete moći da prestanete da gledate snimak (video)

Profimedia

 

Na skoro sedam hiljada kvadrata raspoređeno je sve što možete da zamislite: deset spavaćih soba, čak 17 kupatila, četiri kuhinje, bioskop, igraonica, stanovi za poslugu, garaže... Tu su i teren za mini-golf i prostrano dvorište sa bazenom okruženo vrtovima. Od radoznalih pogleda vilu štite palme, borovi i ostalo rastinje tipično za jug Kalifornije. Novo ljubavno gnezdo slavnog para zaista vredi svaki cent. Još samo da se usele u dom iz snova.

Pročitajte: Ni Vilijam ni Hari - Kuću princeze Dajane naslediće glumac sa kojim je imala poseban odnos

Profimedia

 
 

Pošto je obnovljena veza izazvala masovno oduševljenje širom sveta, logično je očekivati da je sledeći korak – brak. Ono do čega prošli put nisu stigli.

Profimedia

 

Profimedia

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty Images

Najnovije vesti