Sestra Ksenije Pajčin je njena slika i prilika: Hoću da nastavim tamo gde je ona stala (foto)

Sestra Ksenije Pajčin je njena slika i prilika: Hoću da nastavim tamo gde je ona stala (foto)

Autor: | 17/03/2017

0

Pevačica Ksenija Pajčin, koja je tragično izgubila život pre sedam godina, iza sebe ostavila je sestru po ocu Miu Pajčin, za koju mnogi kažu da je slika i prilika pevačice.

Mlada Mia student je Fakulteta političkih nauka, a volela bi i da se bavi glumom i modom. Korak u tom smeru napravila je pre dve godine kada je bila zvezda spota Ilije Mihailovića, učesnika šoua "X faktor" za pesmu "Lako je".

Mia želi da nastavi sestrinim stopama samo u drugoj branši, a evo šta je nedavno ispričala o Kseniji:

- Mnogo sam je volela i divila joj se. Želim da nastavim tamo gde je ona stala, samo u drugoj branši. Ona je odlično glumila u svojim spotovima, a ja želim da postanem poznata glumica. Pored toga, volela bih da se bavim i modom, to me veoma interesuje. Estrade se ne plašim. Ipak, ponekad me obuzme strah da ja tako ne završim... Međutim, dobro razmislim i sagledam sve da ne bi bilo nikakvih posledica. To kažem jer mi se trenutno stanje na estradi ne sviđa - rekla je ranije Mia Pajčin.

- Ksenija je bila veoma energična osoba, koja je mogla sve da uradi. Imala je jak i čvrst stav, bila je u svom fazonu. Tako buntovna, svoja i jedinstvena plenila je dobrotom i lepotom. Mnogi kažu da veoma ličim na nju. Često slušam njene pesme i gledam spotove - rekla je Ksenijina sestra po ocu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs arhiva Hello!
Tagovi: ksenija pajčin