Dve reči bile su dovoljne da on napusti sve, ovo je uradila majka Milana Stankovića

Dve reči bile su dovoljne da on napusti sve, ovo je uradila majka Milana Stankovića

Autor: | 11/03/2022

2

Majka Milana Stankovića rekla je samo jednu rečenicu koja je promenila sve 

Iako je početak njegove muzičke karijere slutio da će se ustoličiti u vrhu estradne scene, Milan Stanković je tek „blesnuo“ i nestao. Mladog pevača duže nismo videli u javnosti. Priča se da se, u potrazi za duhovnim mirom, okrenuo veri i neizvesno je da li će se uopšte vratiti na scenu. 

Pročitajte: Novi život Milana Stankovića, monah manastira Podmaine otkriva - Kod nas je došao oko praznika Duhova

Instagram

 

Majka Milana Stankovića dala mu je najvažniji savet

U ovom, za njega prelomnom trenutku, podršku mu pružaju majka Milena i sestra Nastasja. One su ga bodrile i kada je odlučio da krene muzičkim putem, ali i sada, kada je na korak od toga da promeni život iz korena. 

‒ Napravio sam pauzu jer sam želeo da se distanciram od hiperprodukcije i haosa koji vlada u muzici. To je savet moje majke. Primetila je da sam umoran i rekla mi je: „Sačuvaj dušu“. Trenutno sam na keto-dijeti, treniram i osećam se bolje. Uskoro će se pojaviti moj novi projekat ‒ izjavio je Milan pre nešto više od godinu dana, i na tome je ostalo.

Pročitajte: Milan Stanković - Najlepše sećanje iz detinjstva

Andreja Damnjanović

 

Nekadašnji finalista „Zvezda Granda“ i predstavnik Srbije na „Evroviziji“ u intervjuima koje je davao uvek je isticao da je majka njegov najveći heroj. Roditelji su mu se razveli dok je još bio beba, a kada su mu bile četiri godine, otac je umro u zatvoru pod nerazjašnjenim okolnostima. Majka se kasnije preudala i dobila ćerku Nastasju, a da bi deca imala sve što im je potrebno, nije se libila da obavlja i nekoliko poslova istovremeno

Pročitajte: Ovo je sestra Milana Stankovića, a evo i čime se bavi (toto)

Instagram

 

‒ Radila je u trafici, peglala i čistila po kućama. Često je pozajmljivala novac. Bilo je teško, ali se borila za mene i sestru ‒ otkrio je jednom prilikom Milan, koji je odrastao u Obrenovcu.

Milanovi fanovi i dalje strpljivo čekaju da objavi neku novu pesmu i vrati se nastupima, ali razumeju i odluku da svetlost reflektora zameni monaškim mirom.

Komentari (2)

Loading
Miona 19:45 12.03.2022
Odgovori

Zasto se ta gospodja udala ako je morala da radi tri posla da prehrani decu? Verovatno i muza ***********

Neno 21:07 12.03.2022
Odgovori

Normalan decko ali to je minus ovde se uspeh ne prasta.Kakav monaski zivot treba da uzme zivot u svoje ruke i da hrabro koraca napred.Da bude okruzen pozitivnim ljudima koji ga iskreno vele i uspeh je zagarantovan

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti