Dom Aleksandre i Nemanje Matića u Engleskoj mnogi poznati sanjaju, evo i zbog čega (foto)

Dom Aleksandre i Nemanje Matića u Engleskoj mnogi poznati sanjaju, evo i zbog čega (foto)

Autor: | 09/03/2022

0

Dom Nemanje Matića će vas oduševiti

Zahvaljujući fudbalu Nemanja Matić prešao je put od porodične kuće u selu Vrelu, nadomak Uba, do Mančestera, gde živi poslednjih godina. 

Iako ima samo 33 godine, skoro pola života je sa suprugom Aleksandrom, koju je upoznao u rodnom mestu još dok je bila srednjoškolka. Venčali su se 2010. u Londonu, u prisustvu najbližih članova porodice. U godinama koje su usledile dobili su troje dece: Filipa, Teu i Aniku. Iako je prošla kroz tri trudnoće, Aleksandra Matić može da se pohvali manekenskom figurom i s pravom važi za jednu od najlepših žena fudbalera.

Pročitajte: Zavolela ga je sa samo 17 godina, kada nije bio poznat - Ovo je ljubavna priča Aleksandre i Nemanje Matića

Instagram

 

Vodeći srpski fudbaler, kako po sportskom umeću, tako i po zaradi, uspeo je da porodici obezbedi luksuzan život, a oni koji ga poznaju kažu da je uprkos bogatstvu ostao skroman porodičan čovek, koji važi za velikog filantropa. 

Dom Nemanje Matića pravi je mali raj 

Aleksandrin i Nemanjin dom u okolini Mančestera oličenje je moderne bajke. Enterijerom dominira bela boja, a budući da je kuća većim delom u staklu čitav prostor konstantno je ispunjen svetlošću. Dnevna soba je opremljena udobnim komadima nameštaja u svetlim tonovima, a par koristi svaku priliku da uz čašu vina uživa u ušuškanosti kojoj posebnu draž daje kamin. 

Pročitajte: Doručak s pogledom na Ajfelov toranj - Aleksandra i Nemanja Matić oduševili romantičnim fotografijama iz Pariza

Instagram

 

Da je Nemanja i posle 12 godina podjednako zaljubljen u suprugu kao prvog dana braka svedoče i brojne Instagram fotografije na kojima Aleksandra drži buket cveća. 

Instagram

 

Matići u vili imaju sve moguće pogodnosti, bazen, đakuzi, saunu, teretanu, a za mališane u prostranom dvorištu obezbedili su poligon za igru sa ljuljaškama, toboganima i svim ostalim „rekvizitima“ namenjenim za dečju zabavu.

Pročitajte: Najveća podrška - Rastopićete se kada vidite kako ponosna deca Nemanje Matića navijaju za svog tatu

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin