Tajna oaza u srcu prirode: Jovan Memedović otvorio vrata svog drugog doma (foto)

Tajna oaza u srcu prirode: Jovan Memedović otvorio vrata svog drugog doma (foto)

Autor: | 13/03/2022

4

Kuća Jovana Memedovića u prirodi utočište je poznatog voditelja

Najveći ljubitelj prirode među voditeljima, pa i među javnim ličnostima, bez sumnje je Jovan Memedović. Skoro da nema mesta u Srbiji do kojeg nije stigao sa svojom televizijskom ekipom, a jedan „kutak“ toliko mu se svideo da je poželeo da baš tu izgradi vikendicu.

Pročitajte: Jovan Memedović živi skromno - Biciklom idem na posao i nemam problem sa parkiranjem

Instagram

 

Imajući u vidu da Jovan retko daje intervjue, a još ređe otkriva detalje iz privatnog života, jasno je da je adresa na kojoj boravi kad nije u Beogradu ostala nepoznanica za javnost. No, budući da na Instagram profilu povremeno objavi poneku fotografiju iz „privatnog raja“, nije tajna da uživa u predivnoj kući izgrađenoj od drveta.

Pročitajte: Tajni profil na Instagramu otkrio veliku ljubav Jovana Memedovića (foto)

Instagram

 

Unutrašnjost brvnare odiše toplinom i ušuškanošću. Nameštaj je jednostavan, ali udoban, a pažnju privlače uramljene fotografije na zidovima, nastale tokom snimanja emisije „Sasvim prirodno“, kao i police sa knjigama.

Pročitajte: Dom kao iz bajke - Zavirite u porodičnu oazu voditeljke Jelene Simić i njenog 18 godina starijeg supruga (foto)

Instagram

 

Interesantno je da i Jovanovi brojni kućni ljubimci, a pre svega verni prijatelj, nemački ovčar, koji ga svuda prati, imaju svoje ležajeve.

Pročitajte: Hrabrost ili ludost - Jovan Memedović oči u oči sa smrću, svi se pitaju kako je preživeo

Instagram

 

Kuća Jovana Memedovića po meri istinskog zaljubljenika u prirodu

Boravak na terasi, okruženoj raskošnim zelenilom, na korak od reke koja umiruje šumom, poseban je ugođaj.

Instagram

 

Čim se zaželi malo aktivnosti, Jovan Memedović seda u čamac i prepušta se uživanju u pecanju, u miru i tišini, daleko od znatiželjnih pogleda, gužve i gradskog vazduha.

Pročitajte: Novi početak u mirnoj luci - Lazar Ristovski posle razvoda napustio Srbiju, ovde je pronašao utočište (foto)

Instagram

 

A kada uđe u kuću, kao pravi hedonista, nazdravi životu čašom vina.

Pročitajte: Vezu su držali u tajnosti - Ćerka Jovana Memedovića pokazala dečka, iznenadićete se ko je on (foto)

Instagram

Komentari (4)

Loading
Dusanka simin 21:38 13.03.2022
Odgovori

Svaka cast Me.edovicu. zivot u prirodi naj zdravini i lepsi.

Aca 04:53 14.03.2022
Odgovori

Ja kao ljubitelj prirode sam vikendicu pravio od prirodnih materijala- od pecene gline tj opeke i crepa. Tako sam izbegao secu stotinak kubika drveta kazu tri bora za kubik gradje. Lepo je imati svoj kutak u prirodi bilo da hoces tu da se osamis bilo da tu budes sa porodicom i prijateljima. Posto se pominje camac i pecanje verujem da se radi o Drini.

Darko 18:03 14.03.2022
Odgovori

SVAKA ČAST LEGENDO. NISAM IMAO PRILIKU DA UPOZNAM GOSPODINA MEMEDOVICA ALI SVA MU ČAST I OD SRCA MU ŽELIM SVE NAJBOLJE I JOŠ VIŠE EMISIJA AKO MOŽE DA TO BUDE GRČKA. TURISTIČKA MESTA I ZNAMENITOSTI. VELIKI POZDRAV ZA J MEMEDOVICA POZDRAV KDALJU.

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti