Posebna posveta: Ceca grcala u suzama dok je snimala pesmu o prevari, nikada je ne peva na nastupima

Posebna posveta: Ceca grcala u suzama dok je snimala pesmu o prevari, nikada je ne peva na nastupima

Autor: | 13/03/2022

0

Cecina pesma krije bolnu emotivnu priču

Hitovi Svetlane Cece Ražnatović obeležili su brojna slavlja, uz njene pesme mnogi su se zaljubljivali, ali i bolovali zbog razlaza sa dragim osobama. Činjenica je da većina Cecinih pesama „dira dušu“, što ne treba da čudi jer tekstovi uglavnom govore o situacijama sa kojima smo se i sami suočavali i dobro su nam poznate.

Pročitajte: Zaljubila se i napravila grešku karijere - Svoj najveći hit Oliver Mandić zapravo je pisao za ovu poznatu pevačicu

Miloš Nadaždin

 
 

Dešavalo se da folk zvezda, poneta emocijama publike, i sama zaplače na nastupu, obično uz „Kukavicu“. No, javnosti je malo poznato da se Ceca pošteno isplakala u studiju dok je snimala numeru „Pepeljara“. Imajući u vidu da ono što se krije iza njenih pesama uvek intrigira, pa i asocira na neku tajnu poruku, nije bez osnova pretpostavka da je lepa pevačica u tom trenutku bila u specifičnom emotivnom raspoloženju. A ko je te 2004. godine bio u stanju da je rastuži, možemo samo da nagađamo.

Pročitajte: Ceca posle 25 godina otkrila istinu o svom velikom hitu „Idi dok si mlad“ - Ta pesma pisana je za ovu pevačicu

Miloš Nadaždin

 

„Tužna i sama ja čekam te, a tebe nema, ne javljaš se“, deo je stiha „Pepeljare“, a slobodno možemo reći i rečenica sa kojom se svaka žena bar jednom u životu susrela.

Ovo je Cecina pesma o prevari...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti