Nojevo perje, zlato i dijamanti: Jelena Karleuša pokazala raskošnu unutrašnjost novog doma na Dedinju (foto)

Nojevo perje, zlato i dijamanti: Jelena Karleuša pokazala raskošnu unutrašnjost novog doma na Dedinju (foto)

Autor: | 10/03/2022

1

Vila Jelene Karleuše na Dedinju odiše luksuzom i toplinom

Ako je suditi po objavama na Instagramu, Jelena Karleuša i Duško Tošić samo što se nisu preselili u novu kuću. Ekskluzivna vila na Dedinju, koju su za neverovatnih 2,5 miliona evra pre četiri godine kupili od Dragana Stojkovića Piksija, konačno je renovirana i opremljena.

U to su nas uverili snimci koje je pop diva objavila na Insta-storiju, pohvalivši se raskošno uređenim enterijerom za koji su se pobrinule arhitekte iz Turske, kao i Jelenina koleginica Viki Miljković, koja se odnedavno bavi prodajom i opremanjem luksuznih nekretnina.

Pročitajte: Ništa nije kao što izgleda - Jelena Karleuša posle 14 godina otkrila veliku istinu o braku sa Duškom, iznenadićete se

Instagram

 

Prostranim dnevnim boravkom okupanom prirodnom svetlošću dominira plišana sofa i ekstravagantna podna lampa sa abažurom od nojevog perja.

Pročitajte: Velelepna vila na Dedinju - Dom Jelene Karleuše i Duška Tošića vredi preko 2 MILIONA EVRA, a jedan detalj je posebno upečatljiv (FOTO)

Tu su i makane bele fotelje, stočić u kombinaciji metala i mermera, kao i raskošna zlatna polica ispunjena prelepim figurama.

Pročitajte: Dom Aleksandre i Nemanje Matića u Engleskoj mnogi poznati sanjaju, evo i zbog čega (foto)

Posebnu pažnju privlači veliki kamin, ali i dekorativni predmeti u obliku ogromnog dijamanta i “Chanel” i “Louis Vuitton” knjiga.

Vila Jelene Karleuše uređena po poslednjoj modi

U nastavku dnevne sobe je prostrana trpezarija sa masivnim mermernim stolom i osam stolica, a tu je i famozna bela vaza italijanske kuće „Versace“.

Komentari (1)

Loading
Yugoslava 11:08 28.04.2022
Odgovori

Kic, kic kic....i jos vise kic. Stil uredjenja bih mogla nazvati kombinacijom HOTELA i KREMATORIJUMA/ FUNURAL HOME. Nista nije homely, toplo, udobno. Ne vredi: ukus i pare ne idu zajedno uvek. Vazno je da "puno kosta". Joj, zivote.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti