Ana Sofrenović pobedila je depresiju posle ravoda, ali Dragan Mićanović izgleda neprepoznatljivo! Šta mu se dogodilo? (foto)

Ana Sofrenović pobedila je depresiju posle ravoda, ali Dragan Mićanović izgleda neprepoznatljivo! Šta mu se dogodilo? (foto)

Autor: | 07/03/2022

0

Dragan Mićanović ne liči na sebe 

Pre deset godina okončan je brak Ane Sofrenović i Dragana Mićanovića. Stres zbog razvoda, briga da njihove ćerke Iva i Lena ne osete posledice razlaza roditelja, kao i život pod budnim okom javnosti doveli su do toga da glumica „upozna“ bolest savremenog doba – depresiju.

Pročitajte: Još jedan holivudski san se ostvario - Dragan Mićanović rame uz rame sa Salmom Hajek

Arhiva Hello!

 

Presudan trenutak za njeno ozdravljenje bio je kada je shvatila da, ukoliko ne preduzme ozbiljne mere, neće moći da nastavi dalje ni u jednom segmentu života. Krenula je na psihoterapije i uzela kontrolu nad svojim životom.

Sa druge strane, Dragan Mićanović nije se mnogo ni pojavljivao ni oglašavao u javnosti. O njegovom privatnom životu posle razvoda ne zna se mnogo, a svu pažnju usmerio je ka poslu, gde polako, ali sigurno ostvaruje svoj holivudski san.

Pročitajte: Dragan Mićanović - Ne bih mogao da se odreknem ovozemaljskog života, da se zamonašim i posvetim Bogu

Miloš Nadaždin za Esquire Srbija

 

Ipak, njegovo pojavljivanje na rođendanu Dragane Mićalović izazvalo je dosta pažnje. Na prvi mah, Dragan Mićanović sa dugom bradom i kosom deluje zaista neprepoznatljivo.

Instagram

 

Da li je u pitanju neka nova uloga, zbog koje je morao da promeni lični opis, ne znamo, ali je činjenica da pedesetjednogodišnji glumac izgleda dosta starije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin