Privatni život vešto krije od očiju javnosti: Kad se kamere ugase Jelena Obućina je samo mama jednog Vukašina

Privatni život vešto krije od očiju javnosti: Kad se kamere ugase Jelena Obućina je samo mama jednog Vukašina

Autor: | 13/02/2022

3

Porodica Jelene Obućine dobro čuvana tajna

Iako je svako veče gledamo na malim ekranima o tome gde i kako živi Jelena Obućina ne znamo baš ništa i, po svemu sudeći, tako će i ostati. Urednica informativnog kanala NewsMax Adria privatni život vešto krije od očiju javnosti, pa ukoliko na Guglu pored njenog imena ukucate pojmove „porodica“ ili „suprug“, nećete dobiti željeni odgovor.

Pročitajte: Nataša Miljković - Posle 15 godina vernosti bacila sam se u poslovni promiskuitet

NewsMax Adria printscreen

 

Od podataka iz zvanične biografije izdvaja se da je rođena 1982. godine u Bajinoj Bašti, da je završila Valjevsku gimnaziju, a potom i Fakultet političkih nauka. I to bi bilo to, uz dodatak da je u četvrtom mesecu trudnoće otkrila da čeka sina kome je namenila ime Vukašin.

Od tada je prošlo pet godina, a porodica Jelene Obućine i dalje je enigma za javnost. U retkim intervjuima koje je davala nijednom je nije pomenula.

Pročitajte: Jelena Obućina - Ženi najbolje stoji čvrst stav i crna haljina

N1 printscreen

 

Ipak, dok je radila na RTS-u bila je, koliko-toliko, spremnija da kaže nešto više o životu van televizijskog studija, pa je tako za magazin Gloria u nekoliko navrata pričala o modi.

Između ostalog otkrila je da je njena dobitna odevna kombinacija: farmerke, bela majica i štikle.

‒ Privatno volim da budem pristojno obučena – ne suviše kratko, ne suviše golo, ne suviše kitnjasto. Niko meni ne brani da tako nešto ponesem, već se to ne uklapa u moj karakter i shvatanja kako bi trebalo da izgledam.

Istakla je da nema modne uzore, mada joj se dopada stil koji neguju Lena Kovačević, Amal Kluni i Viktorija Bekam.

Pročitajte: Za Danicu Drašković godine su samo broj - Ovako uske pantalone ne usuđuju se da ponesu ni mnogo mlađe žene (foto)

Zoran Lončarević

 

Stiče se utisak da otresita Jelena Obućina ne uvažava ničije mišljenje, ali to je samo delimično tačno. Postoji jedna osoba koja može da je pokoleba u stavu.

Mama mi je uvek govorila da ne voli crno-belu kombinaciju, a ja je ipak nosim. Međutim, njena sugestija je imala uticaja na mene pošto svaki put kada nosim crno-belu garderobu to činim s nekom teškoćom, ne osećam se dobro, bez obzira na to kako mi stoji.

Komentari (3)

Loading
Mico 12:06 06.10.2023
Odgovori

Mlada zena na svom mestu. Ima gac, bistra, britka hrabra i veoma lepa.

hellomagazin.rs hellomagazin