Bez nje ne bi bio to što jeste: Ova lepotica je supruga Nikole Đurička i njegova zvezda vodilja (foto)

Bez nje ne bi bio to što jeste: Ova lepotica je supruga Nikole Đurička i njegova zvezda vodilja (foto)

Autor: | 21/02/2022

1

Supruga Nikole Đurička je veoma uspešna u svom poslu 

Nikola Đuričko, koji poslednjih godina vešto krči glumački put u Americi, uvek je isticao da za sve što je postigao najveću zahvalnost duguje porodici koja mu je davala vetar u leđa.

Pročitajte: Nikola Đuričko - U Americi živim od glume, moja porodica se lepo snalazi, što mi pričinjava veliku radost

Nino Rakićević

 

Pre dvadeset godina oženio se Ljiljanom Nešić, mladom producentkinjom koju je upoznao na snimanju filma „Kordon“.

‒ Venčali smo se jer nam je lepše kad smo zajedno. Bude svađa i nervoze, ali nam je i dalje lepše kad smo zajedno ‒ rekao je Nikola jednom prilikom.

Nino Rakicevic

 

Supruga Nikole Đurička njegova je velika podrška 

U godinama koje su usledile dobili su dvoje dece, ćerku Nađu i sina Đorđa. Svi zajedno su se pre četiri godine zaputili u Los Anđeles, gde su započeli novo životno poglavlje. Na pitanje kako su se snašli na novoj adresi, u intervjuu za HELLO! Nikola nam je pohvalio komšiluk.

‒ Imamo divne komšije iz Beograda baš u našoj zgradi, kao i u zgradi prekoputa. Upoznali smo neke drage ljude koji su nam zaista puno pomogli. Generalno, stekli smo prijatelje iz raznih krajeva sveta, što daje pravi šarm životu u Kaliforniji. Korona je, nažalost, svima poremetila planove. Ipak, okean je i dalje tu, pa nam je to omiljena porodična zabava.

Pročitajte: Supruga Nikole Đurička rekla da, popularni glumac se sa porodicom preselio u Ameriku

Nino Rakicevic

 

Osim što je lepa, Ljiljana Đuričko je ambiciozna i uspešna u svom poslu. Na njenom IMDb profilu mogu se pročitati naslovi brojnih filmova na kojima je bila angažovana kao producent, pa i neki na kojima je radila otkad je u Americi. Umnogome je uticala na Nikolinu karijeru.

‒ Mnogo puta sam rekao, bez moje Ljilje ništa se ne bi desilo. Ja sam stidljiv i veoma lenj, ali imam puno ideja. Ona je negde pročitala, ili izmislila, da je svaka neostvarena ideja zapravo halucinacija i džaba vam najbolja ideja ako je ne ostvarite ili bar pokušate da je ostvarite. Igre, knjiga i stend-ap koji sam osmislio dugo su bile stvari koje su stajale na policama, projekti koji su čekali da se nekad nešto dogodi. Bez njene inicijative sigurno bi još bili na policama.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti