Ministarka se razvela u tajnosti: Ovo je novi emotivni partner Darije Kisić Tepavčević, više se ne kriju (foto)

Ministarka se razvela u tajnosti: Ovo je novi emotivni partner Darije Kisić Tepavčević, više se ne kriju (foto)

Autor: | 01/02/2022

0

Partner Darije Kisić Tepavčević glavna tema u medijima

Sa virsusom covid-19, pre dve godine, upoznali smo Dariju Kisić Tepavčević, u to vreme zamenicu direktora instituta “Batut”, danas ministarku za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Stručnim i argumentovanim stavom, ali i atraktivnom pojavom lepa doktorka brzo je stekla naklonost građana.

Pročitajte: Modni duel ministarki - Darija i Zorana kao bliznakinje, ali kojoj bolje stoji odevna kombinacija? (foto)

Ata Images

 

Uprkos velikom interesovanju za njen privatni život, Darija Kisić Tepavčević jasno je stavila do znanja da o toj temi ne želi da govori. O bračnom statusu svedočila su dva prezimena, a u zvaničnoj biografiji kao ime supružnika spomenut je Vladimir Tepavčević.

O njenom braku ni danas se ne zna ništa, ali se u jednom trenutku pojavila informacija da se uvažena profesorka Medicinskog fakulteta razvela, diskretno i u tajnosti.  Nastavila je da živi sa ćerkom Tinom, a o tome da li je stroga majka govorila je u intervjuu za HELLO! magazin.

Pročitajte: Darija Kisić Tepavčević ekskluzivno za HELLO! - Baš volim što sam žena

Luka Šarac

 

- Svaki roditelj iz iskustva zna da, koliko god se u vaspitavanju dece trudili da se ponašamo po nekim zacrtanim pravilima, na kraju većina nas poklekne pred njihovim umiljatim pogledima i osmesima. Ja sam od onih majki koje se od samog početka prema ćerki postavljaju kao prijateljice. Znam da mnogi stručnjaci kažu da to nije dobro, ali ponosna sam u kakvu odgovornu devojku je moje dete izraslo.

Partner Darije Kisić Tepavčević više nije tajna 

Darija Kisić Tepavčević ponovo je srećna na emotivnom planu, o čemu svedoče fotografija na kojima, ruku pod ruku, šeta sa Draganom Karadžićem, glavnim i odgovornim urednikom televizije “B92”. Kako navode dobro informisani izvori, njihova veza traje nekoliko meseci, a kada su se uverili da se odlično slažu i zajedno dobro funkcionišu, odlučili su da lepe vesti obelodane u javnosti.

Pročitajte: Modni bonton Darije Kisić Tepavčević - Ovako se odeven dolazi u crkvu (foto)

ATA Images

 

U biografiji gospodina Karadžića, koju je dostavio RTS-u, kada se pre nekoliko godina kandidovao za člana Upravnog odbora te kuće, navodi se da je rođen 1957. godine, kao i da ima dve fakultetske diplome – Pravnog fakulteta u Novom Sadu i Fakulteta za poslovni menažment u Baru.

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još