Iz prostranog penthausa u jednosoban stan: Marija Veljković sa troje dece sada živi ovde, konačno je pronašla svoj mir (foto)

Iz prostranog penthausa u jednosoban stan: Marija Veljković sa troje dece sada živi ovde, konačno je pronašla svoj mir (foto)

Autor: | 16/02/2022

5

Stan Marije Veljković sada je njena oaza sreće

Kada je 2011. godine rekla „da“ arhitekti Milanu Milovanoviću, Marija Veljković mislila je da je to za ceo život. Međutim, bračna idila potrajala je tek jednu deceniju.

Iako se ljubav ugasila, a odluka o rastanku postala konačna, Marija i Milan su još nekoliko meseci nastavili da žive pod istim krovom.

Pročitajte: Marija Veljković sa suzama o očima prvi put o razvodu - Konačno sam progovorila, tek mi predstoji borba (video)

Instagram

 

‒ Trebalo nam je vreme da bismo se organizovali. On je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom i kučetom preselila u svoj devojački, u kome nisam bila od 2009. godine. Nije lako, ali nastaviš život ‒ poverila se Marija u intervjuu za HELLO!.

Devojački stan Marije Veljković ponovo je ispunjen ljubavlju

Đurađ, Rosa i Neva centar su života poznate voditeljke koja je, stiče se utisak, počela da uživa u novom životnom poglavlju. Na pitanje kako se oseća kad se probudi u novom-starom stanu odgovorila je:

Pročitajte: Marija Veljković razvod ne komentariše, ali šokira - Četvrto dete je tu! (foto)

Instagram

 

‒ Smireno. Poenta svih nas je da budemo srećni, a onda činimo male ili velike korake da bismo dotle došli. Sve, pa i novi početak, ima i lepe i ružne strane, ali ćemo sada o lepim – imam mir i njih troje, a dalje ćemo videti. Kad su mi mama i tata kupili stan, s prozora su se videle njive, a sada je tu parking, otvoreni su restorani, samoposluge, pekare, izgrađene su nove zgrade, između njih su igrališta...

Instagram

 

Komentari (5)

Loading
Марија 05:43 17.02.2022
Odgovori

Кад мајка мисли на себе, а деца се не питају.

Бели Орао 09:31 17.02.2022
Odgovori

Марија, не тугујте за прошлошћу, живите живот са својом дјачицом у љубави и спокоју. Душевни мир је велико богатство и то је што је вриједно , све остало ћете да створите тј надокнадите ! Зато напријед гледајте и не окрећите се !!! Све нај вам желим и вашој дјечици , мајчина љубав је недокнадива .

Nadica 11:39 17.02.2022
Odgovori

A kako to otac ostao u velikom stanu , zajedničkom ,SAM!!!!! a majka sa troje dece u malom ???? Kako to socijalna služba dozvoljava ???????

Ljuba 12:49 20.02.2022
Odgovori

Marija kad je neko gramziv ko ti sto si onda pricala drugu pricu koja tebi odgovara i za novinare. Stan nije tvoj njego njegov i zato ne pricaj neistinu, htela si sve e sad zivi tu gde jesi.

hellomagazin.rs hellomagazin