Marija Veljković sa suzama o očima prvi put o razvodu: Konačno sam progovorila, tek mi predstoji borba (video)

Marija Veljković sa suzama o očima prvi put o razvodu: Konačno sam progovorila, tek mi predstoji borba (video)

Autor: | 11/12/2021

7

Razvod Marije Veljković konačno je potvrđen

Voditeljka Marija Veljković punih pet meseci ne oglašava se povodom pisanja svih domaćih medija da je njenom braku došao kraj. Magazin Story prvi je preneo da je brak dugogodišnje voditeljke kviza „Slagalica“ i njenog supruga, arhitekte Milana Milovanovića, pod znakom pitanja. Povod za tu tvrdnju bila je, osim gradskih tračeva, i činjenica da je Milan „preko noći“ nestao sa porodičnih fotografija.

Pročitajte: Razvod Marije Veljković i dalje je aktuelna tema, a voditeljka sada šokira - Četvrto dete je tu! (foto)

Jelena Bekvalac

 

Razvod Marije Veljković podigao je veliku buru, a voditeljka je po prvi put odliučila da javno progovori i sa suzama u očima kaže sve što je na duši. U svom emotivnom video zapisu, koji je objavila na Jutjub kanalu, Marija je iskreno ispirčala da joj je 2021. godina bila najteža, ali i najlepša godina. 

- Ovo je godina kada mi se desio najveći uspon i najveći pad u životu. I to je isti događaj, sigurna sam da znate o čemu pričam. Ne bih mnogo pričala o tome, samo bih navela da mi tek predstoji borba, tek slede rezovi, ali ja moram da ima snage za sve to - iskreno je rekla Marija sa suzama u očima i naglasila da su joj deca najveći smisao života i da zbog njih želi i ima snage da se bori. 

Pročitajte: Razvodi se Marija Veljković - Posle 10 godina i troje dece brak voditeljke Slagalice gotov

Instagram

 

- Ja sam konačno u ovoj godini progovorila, zauzela se za sebe, rekla svoje mišljenje, rekla i stala iza toga. Ono što je moj savet svima na ovu temu jeste da ne dozvolite drugima da stavljaju sebe ispred vas. Dakle, cenite sebe, cenite to što jeste svoju posebnost. I nemojte da vam neko kaže da nešto ne možete i da niste sposobni. To vam priča osoba kojoj je to govoreno godinama. Borite se za sebe - zaključila je Marija. 

Poslušajte veoma emotivan i iskren video Marije Veljković. 

Komentari (7)

Loading
Zika 17:40 12.12.2021
Odgovori

U vezi je sa Djordjem Davidom već par godina, a sada sa suzama u ocim. Žena toliko pati za publicitetom da je to strasno!

Lola 12:58 14.12.2021
Odgovori

Ja ne znam ko može ovoj ženi da veruje, toliko je teatralna, umišljena a očigledno da ima i loše savetnike! Drugo, zna se zbog čega se razvodi, droga, nasilje, alkohol, kocka...sve drugo se prevazidje, a dečije traume ostaju za ceo život! Na kraju krajeva, sve je i tako laž i samo percepcija u našoj glavi, osim ljubavi prema deci. Tako da, manite se ljudi tripova.

Zaljubljenik 15:41 14.12.2021
Odgovori

Zeno, saberi se, koga zavaravas? Iz aviona se vidi ko je ko u tom braku. Covek ce da procveta kad se konacno razvedete

Nono 19:59 14.12.2021
Odgovori

Ja sam Milanova dugogodišnja drugarica i tvrdim da je on izuzetan čovek, karakter, divan otac i suprug! Ona je ta koja je uvek bila problematična i nikad mi se nije dopala! Ako neko gubi, to je Marija. Svašta bih rekla za nju ..

Sanja 21:29 02.08.2022
Odgovori

Samo zelim da pruzim podrsku ovaj lijepoj voditeljki jel'bjese Marija .Znam kako joj je, jel'sam i ja i još uvijek prolazim zadnje 2g Od kad mi je covjek umro,tad mi je se citav svjet srusio,a granice bile zatvorene.Zelim da joj kazem samo glavu gore i naprijed, kao i svim samohranim majkama!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti