Zaljubljena je u svoju porodicu, ali i tetovaže: Ova prelepa crnka je supruga Aleksandra Šapića (foto)

Zaljubljena je u svoju porodicu, ali i tetovaže: Ova prelepa crnka je supruga Aleksandra Šapića (foto)

Autor: | 09/02/2022

4

Jedan od najboljih vaterpolista koje je Srbija ikad imala Aleksandar Šapić po završetku aktivne igračke karijere vešto je zaplivao i u političkim vodama. Ipak, uprkos uspesima na profesionalnom planu on je pre svega porodičan čovek, kome su na prvom mestu sinovi Maksim i Fedor, kao i supruga Milica.

Pročitajte: Dijamantska medalja uspešnog vaterpoliste: Ovo su Maksim i Fedor, sinovi Aleksandra Šapića (foto)

Boško Karanović

 

Aleksandar Šapić se dva puta ženio. Sa Ivanom Šljukić bio je u braku četiri godine, a razveli su se 2009, nekako u isto vreme kad se oprostio od vaterpolo-karijere. 

Sa sadašnjom suprugom Milicom venčao se 2015. godine, u užem krugu porodice i prijatelja. Ona je nekoliko dana kasnije na društvenim mrežama objavila da se udala i da je uzela suprugovo prezime. 

Atraktivna gospođa Šapić svojevremeno se bavila modelingom, ali je posle ulaska u brak batalila karijeru i posvetila se porodici. 

Pročitajte: Supruga Aleksandra Šapića zaljubljena i iskrena - On je definitvno nije savršen muškarac 

Instagram

 

U retkim prilikama kada se sa Aleksandrom pojavi u javnosti, najčešće na nekoj sportskoj manifestaciji, neminovno privlači poglede prisutnih, kako lepotom, tako i brojnim tetovažama. S obzirom na to da je i njen muž, koga smo godinama gledali u bazenu, istetovirao svoje telo, reklo bi se da im je to zajednička strast. 

‒ Uz Aleksandra rastem i učim u svakom smislu, a verujem i on uz mene. Da nema njega, ne bi bilo ni moja dva anđela, i hvala mu na tome. Volim ga jer je to što jeste i jako sam ponosna zbog toga ko je bio i ko je danas. Nadam se da ćemo potrajati do kraja naših života u ovom ludom vremenu ‒ izjavila je svojevremeno Milica Šapić.

Instagram

 

 

 

Komentari (4)

Loading
Vesna 20:50 10.02.2022
Odgovori

Gde je njena desna ruka na prvoj slici?! Sta uradi fotoshop, nema zenine ruke.

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još