Dom Aleksandra Šapića će vas oduševiti, jedan detalj u dnevnom boravku ostavlja bez daha, prelepo (foto)

Dom Aleksandra Šapića će vas oduševiti, jedan detalj u dnevnom boravku ostavlja bez daha, prelepo (foto)

Autor: | 27/02/2022

0

Dom Aleksandra Šapića opremljen je moderno i u jednoj boji 

Jedan od najuspešnijih vaterpolista koje je imala naša zemlja, pa i svet, Aleksandar Šapić, 2009. godine otišao je u sportsku penziju i počeo da se bavi politikom. 

U imovinskoj karti koju je dostavio javnosti naveo je da ima kuću u Zvečanskoj ulici, ali da ne živi tamo, već u stanu na Bežanijskoj kosi koji je vlasništvo njegovog oca.

Pročitajte: Dijamantska medalja uspešnog vaterpoliste - Ovo su Maksim i Fedor, sinovi Aleksandra Šapića (foto)

ATA Images

 

Nekadašnji sportista, danas kandidat za gradonačelnika Beograda, važi za porodičnog čoveka koji je posvećen supruzi Milici, kao i sinovima Fedoru i Maksimu. Na fotografijama koje povremeno objavi iz svog doma u prvom planu su dečaci koji se, kada je kod kuće, ne odvajaju od oca – pa zajedno večeraju, dremaju, ali se i igraju.

Instagram

 

Dom Aleksandra Šapića poseduje prelep beli klavir 

Šapićev modni stil mogao bi se opisati kao „jednom sportista, uvek sportista“, budući da kad nije formalno obučen, najradije nosi trenerke.

Instagram

 

U njegovom moderno opremljenom stanu dominira bela boja, neobična rasveta u vidu nekoliko sijalica koje vise sa plafona, dok se u dnevnom boravku može videti garnitura neobične zelene boje.

Pročitajte: Zaljubljena je u svoju porodicu, ali i tetovaže - Ova prelepa crnka je supruga Aleksandra Šapića (foto)

Instagram

 

Prijatnoj atmosferi doprinosi i vatra u kaminu u hladnim danima, a ako se u pozadini smesti i raskošno okićena jelka, eto idealnog ambijenta za fotografije koje će naći mesto u porodičnom albumu. 

Instagram

 

U šali ili ne, tek Aleksandar Šapić pokazao je da mu nije stran ni selfi ili, kako on kaže, autoportret, a u tu svrhu dobro dođe veliko ogledalo postavljeno u hodniku.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin