Predsednik Vučić ugostio Novaka Đokovića, najbolji teniser sveta poručio: U narednim danima otkriću pravu istinu

Predsednik Vučić ugostio Novaka Đokovića, najbolji teniser sveta poručio: U narednim danima otkriću pravu istinu

Autor: | 03/02/2022

1

Sastanak Novaka Đokovića i Aleksandra Vučića izazvao veliku pažnju javnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa Novakom Đokovićem, prvi put posle agonije u kojoj se najbolji teniser sveta nedavno našao. 

Pročitajte: Svet će zanemeti od sramote - Dok trpi napade sa svih strana što nije vakcinisan, Novak je u tišini učinio jedno, ćutao je dve godine

Ata Images

 

Na početku sastanka predsednik je istakao da je ponosan na to što je Novak u svakoj prilici pokazivao poštovanje i neizmernu ljubav prema zemlji Srbiji. 

‒ Postoji jedna stvar neprocenjiva i za divljenje. Novak i ja smo se čuli prvog ili drugog jutra u Australiji, usput sam to rekao, pa sam ućutao: „Ajde, Novače, vraćaj se nazad, šta ćeš tamo“, a onda sam video koliko je čovek uporan, koliko je želeo da se na sportskom polju bori, da se izbori ne samo za sebe već i za svoju zemlju – ponosno je istakao predsednik. 

Pročitajte: Od sudbine se ne može pobeći - Numerolozi su još pre devet godina Novaku Đokoviću prorekli ono što mu danas dešava

Ata Images

 

Novak je ljubazno zahvalio, kako predsedniku i državi Srbiji, tako i svim ljudima koji su mu nesebično pružili podršku kada mu je saopšteno da ne može da učestvuje na Australijan openu jer nije vakcinisan. Najbolji teniser sveta iskoristio je priliku da zamoli medije za još malo strpljenja uz obećanje da će u narednim danima ispričati svoju verziju događaja. 

Sastanak Novaka Đokovića i Aleksandra Vučića tema dana

Ata Images

 

Sastanak Aleksandra Vučića i Novaka Đokovića izazvao je nezapamćeno interesovanje javnosti, a posle susreta predsednik je na svom zvaničnom nalogu na Instagramu objavio zajedničku fotografiju.

‒ Veliko hvala, dragi Novače, što pokazujete poštovanje prema svojoj Srbiji i što ste uvek uz naš narod. Hvala što volite našu Srbiju. 

Pročitajte: Jelene nema i sve se menja - Novak u odsustvu supruge doneo radikalnu odluku, ovo mu neće oprostiti (foto)

Ata Images

 

Komentari (1)

Loading
Radmila 23:47 03.02.2022
Odgovori

Koliko si ti Novače dobar i lepo vaspitan momak. Svaka čast roditeljima koji su te podigli takvog.

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti