Novak Đoković otkrio šta planira po završetku karijere: Reket će zameniti ovim!

Novak Đoković otkrio šta planira po završetku karijere: Reket će zameniti ovim!

27/05/2021

2

Najveća želja Novaka Đokovića nema veze sa tenisom

Novak Đoković nedavno je otvorio dušu za italijanski list „Spekio“, nedeljno izdanje čuvene „La Stampe“. Tom prilikom najbolji teniser sveta govorio je o porodici i karijeri, ali i planovima po povlačenju iz profesionalnog sporta.

Pročitajte: On nju prati na Instagramu, ona njega ne - Otkrivamo šta se dogodilo sa velikim prijateljstvom Ane i Novaka

Boško Karanović

 

‒ I dalje želim da idem na fakultet. Ne znam da li će to biti sledeće ili za pet godina, ali cilj mi je da dobijem bar diplomu osnovnih studija. Prilično me rastužuje što to nisam uspeo da uradim kao mladić, iako sam veoma zahvalan na svemu što imam. Na kraju, fakultet nije rezervisan samo za decu, na predavanja možete ići i posle četrdesete. To je kuća znanja, a ja sam veoma radoznao ‒ ispričao je i otkrio šta bi voleo da studira.

Najveća želja Novaka Đokovića je arheologija 

‒ Oblast koja me najviše zanima svakako je zdravlje, ali voleo bih da studiram antičke civilizacije i arheologiju. Prosto želim da razumem ono što me u ovom trenutku najviše zanima. Danas mnogo toga možete da obavite onlajn, što je za mene možda i najbolja opcija budući da sam teniser i tata ‒ ispričao je Nole, ne krijući da mu je roditeljstvo ujedno najteži „posao“, jer Stefan i Tara rastu, a brojne obaveze ne dozvoljavaju mu da im se posveti onoliko koliko bi želeo.

Komentari (2)

Loading
Biljana 12:03 28.05.2021
Odgovori

Kad baciš reket, nemoj biti gomila sala koja besposleno sedi po svojim kafićima i restoranima i uzaludno troši dane, izdigni se od svih ostalih, budi Nole legenda kao i do sada, svaka čast na razmišljanju, istraj u svojoj želji, želim ti da je ostvariš.....BRAVO!!!

hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti