Svet zanemeo: Dve godine posle stravične pogibije Kobija i Đijane Brajant isplivala velika istina, Vanesa je ćutala

Svet zanemeo: Dve godine posle stravične pogibije Kobija i Đijane Brajant isplivala velika istina, Vanesa je ćutala

Autor: | 26/01/2022

0

Kobi i Đijana Brajant poginuli su pre tačno dve godine 

Legendarni košarkaš Lejkersa Kobi Brajant poginuo je zajedno sa ćerkom Đijanom i još sedam osoba u helikopterskoj nesreći tog kobnog 26. januara 2020. godine.

Kobijeva supruga Vanesa pristala je da se oproštaj održi u Stejpls centru 24. 02. 2020. godine, što je bila i simbolika datuma zbog brojeva koje su nosili Kobi i njegova ćerka - 24 i 2.

Pročitajte: Kobi i Đijana Brajant na intimnoj ceremoniji u Los Anđelesu ispraćeni na večni počinak

Guliver Getty Images

 

Ipak, sahrana je bila privatna, na privatnom groblju u "Korona del Maru", u okolini grada Njuport Bič u Kaliforniji, koji ima pogled na okean. Ipak, o mestu gde počivaju Kobi i Đijana vrlo malo se zna.

Pravila groblja na kom su sahranjeni su takva, da ukoliko porodica ne želi da se odaje lokacija, to ostaje stroga tajna, a Kobijeva supruga Vanesa je odlučila da to ostane informacija koju neće znati niko osim Brajanovih najbližih, koji su i prisustvovali poslednjem oproštaju na privatnoj ceremoniji u najužem krugu porodice.

Guliver Getty Images

 

Kobi i Đijana Brajant sahranjeni su na sasvim drugom mestu 

Nekoliko dana posle sahrane, britanski Dejli Mejl je objavio slike groba za koji su tvrdili da pripada Brajantu i Điđi. Jedan od argumenata da ovo neobeleženo grobno mesto pripada njima bilo je i cveće, koje je bilo u kombinaciji ljubičasto - žuto, u bojama Lejkersa.

Mnogi su posle toga počeli masovno da dolaze na taj grob, prave fotografije i odaju počast Brajantu, a desio se čak i težak incident, pošto je jedan muškarac uhapšen jer je na tom mestu kopao rupu i oskrnavio grob.

Pročitajte: Udovica Kobija Brajanta godinu dana nakon velike tragedije primila pismo od kojeg staje srce

Guliver Getty Images

 

Ipak, ispostavilo se da to uopšte i nije grob Kobija Brajanta i njegove ćerke, a to je potvrdio i radnik groblja, Ešli Banton.

- Možemo da potvrdimo da ovo nije Kobijev i Đijanin grob. Ne možemo da otkrivamo nikakve detalje o tome gde počivaju, ali možemo vam reći da ovo nije tačna lokacija - rekao je on nakon što se u medijima podigla velika pažnja zbog objavljenih slika, kao i pokušaja nepoznatog vandala da iskopa rupu na tom grobnom mestu, koje pripada osobi koja je sahranjena u novembru 2019. godine.

Jedina dostupna informacija o grobu Kobija Brajanta je da se parcela nalazi na samom vrhu groblja, odakle se pruža pogled na okean i Njuport Bič, gde žive Vanesa i njihove tri ćerke.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još