I to se dogodilo! Sloboda Mićalović rekla kraj, u suzama priznaje: Cele noći nisam spavala

I to se dogodilo! Sloboda Mićalović rekla kraj, u suzama priznaje: Cele noći nisam spavala

Autor: | 26/01/2022

0

Sloboda Mićalović napustila ga je posle 15 godina


Sloboda Mićalović nedavno je najavila, a sada i zvanično ostvarila svoj plan da posle divnih 15 godina napusti mjuzikl „Čikago“ i kostimske cipele preda mlađoj koleginici. Odluku nije donela tek tako, a da joj u oku suza cakli priznala je i nekoliko minuta pre nego što je poslednji put izašla na scenu da maestralno odigra čuvenu Roksi Hart.

Pročitajte: Sloboda Mićalović donela neočekivanu odluku, napušta ga posle toliko vremena

Boško Karanović

 

‒ Cele noći nisam spavala. Uzbuđena sam kao kada smo imali premijeru ‒ rekla je Sloboda Mićalović pred 300. a svoje poslednje izvođenje mjuzikla „Čikago“.

Glumica je priznala da joj je čitava situacija čudna, jer predstava nije skinuta sa repertoara Pozorišta na Terazijama, već je ona samovoljno odlučila da je napusti.

Pročitajte: Menjali biste stan u centru grada za ovaj raj- Kuća Slobode i Vojina na obali Dunava je nestvarna, netaknuta priroda (foto)

‒ Došle su neke nove predstave, pun mi je repertoar. „Čikago“ se sada igra vrlo retko, dešavalo se da se izvodi jednom u šest meseci, a to je za glumce i za predstavu pogubno.

‒ Želim da odem i da predstavu zapamtim kakva je bila. I lepo je da odeš kada je lepo ‒ iskreno je rekla Sloboda za „Exkluziv“ i sa suzama u očima zauvek se oprostila od Roksi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još