Neopisiva sreća u domu slavnog fudbalera: Marko Grujić i Mia Zeremski otkrili pol bebe

Neopisiva sreća u domu slavnog fudbalera: Marko Grujić i Mia Zeremski otkrili pol bebe

Autor: | 18/01/2022

0

Mia i Marko Grujić otkrili pol bebe

Fudbaler Marko Grujić pamtiće prošlu godinu do kraja života. Ruže su mu cvetale i na profesionalnom i na privatnom planu. U klubu “Porto” pruža sjajne partije, a sa reprezentacijom Srbije uspeo je da obezbedi plasman na „Svetsko prvenstvo“ u Kataru. Četvorogodišnju ljubav sa odbojkašicom Miom Zaremski u junu je krunisao romantičnom veridbom, koju je organizovao na obali mora, uz sveće i zvuke klavira. Ipak, najlepšu vest podelila je njegova izabranica, koja je na „Instagramu“ objavila zajedničku fotografiju na kojoj je u prvom planu njen trudnički stomak, uz poruku: “Još jedno srce kuca”.

Pročitajte: Još jedno srce kuca - Posle trijumfa u Lisabonu, fudbaler Marko Grujić otkrio da postaje otac (foto)

Instagram

 

Mia i Marko Grujić danas su otkrili da čekaju dečaka. Žurci otkrivanja pola koju su ovim povodom upriličili za porodicu, prisustvovali su i prijatelji, ali samo virtuelno s obzirom da par živi u Portugalu. Stan prepun balona, torta i mafini ukrašeni plavim i roze šlagom upotpunili su zabavu, a zvezda je čini se, bio njihov pas Bandi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Grujić (@misszeremski)

Mia je blistala u zelenoj haljini a nakon plavih konfeta koje su izletele iz balona, budući roditelji nisu krili radost što će dobiti dečaka.

Pročitajte: Romantična veridba na obali mora - Fudbaler Marko Grujić zaprosio dugogodišnju devojku Miju (foto)

Instagram

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti