Savršen par ne postoji: Jelena vikala na Novaka, nije znala da je kamera uključena (video)

Savršen par ne postoji: Jelena vikala na Novaka, nije znala da je kamera uključena (video)

Autor: | 18/01/2022

8

Svađa Jelene i Novaka podigla buru u javnosti

Da su fanovi Novaka Đokovića i te kako vatreni kad treba držati stranu svom idolu, pa ponekad čak odu predaleko u iskazivanju ljubavi i poštovanja, na svojoj koži je ovih dana osetila Ana Ivanović koju su zasuli uvredama jer nije javno podržala kolegu, piše Story.hr.

No, njihova ljutnja svojevremeno je bila upućena i osobi koja mu je najbliža, supruzi Jeleni, kada je pre nekoliko godina slučajno snimljena kako se istresa na supruga.

Pročitajte: Razočarala si, više ga ne poznaješ, zašto ćutiš: Ana Ivanović na žestokom udaru Novakovih fanova

Profimedia

 

Početkom 2017. Jelena je snimala Novakov trening i uživo ga prenosila na njegovom službenom profilu na Fejsbuku. Na kraju lajva došlo je do prepirke između supružnika koja je slučajno otišla u etar.

Kada je završio s treningom, Novak je prišao Jeleni s namerom da pozdravi fanove, te joj je uzeo mobilni iz ruke što se njoj po svoj prilici nije dopalo.

‒ Kako se ponašaš, majke ti? Hvala, ljubavi, hvala ti! Je l' tako treba da kažeš ‒ prekorila ga je Jelena, a nekoliko sekundi zatim shvatila da je i to objavljeno.

Novakovi fanovi zasuli su Jelenu negativnim komentarima, a snimak je izazvao takav skandal da je u snajinu zaštitu javno stala i Dijana Đoković:

‒ U svakoj vezi ima trzavica, kao u svakom braku. To su normalne stvari u koje ja ne želim da ulazim. Sporan snimak nema veze s realnošću. Oni imaju skladan brak, zaista se razumeju, oni su kao jedno.

Pročitajte: Majka bi zbog sina sve istrpela - Pravi odnos Dijane i Jelene Đoković više se ne može sakriti, fotografija ne laže

Facebook printscreen

 

Komentari (8)

Loading
Ljubica 08:27 19.01.2022
Odgovori

Dobar dan,zamolila bih novinare raznorazne da bračni par Djoković tj.Jelenu i Novska ostave na miru ,njihov privatni život je samo njihov a o Miletu kao sportisti pišu onako kako dolikuje jer to je nešto što je javno.Privatan život ničiji ne treba da bude izložen,izvrnuta javnosti,to utiče na njih,decu,roditelje.Mnoge ne zanima privatan život ni Djokovića,ni Tošića ni Karleuša itd.Ako vam to prodaje novine i ako pomažete u rušenju nečijeg braka zarad novca vi ste prodali dušu djavolu ali ne znate šta vas čeka u životu.Razmislite!!!!

Ivan 13:46 19.01.2022
Odgovori

Ma kakvi, ona njega na javnim skupovima tretira kao ******... Jel tko ? Moj muž će da potvrdi, a on viče od nekud jeste tako je. Pa ga u njegovom izlaganju iz publike prekida ispravlja, ma katastrofa. Naravno da je voli obzirom da joj toleriše sve to poznavajući Novakov temperment. Ne kažem da je loša, ali definitivno nezrela osoba...

Gaga 14:59 19.01.2022
Odgovori

Čemu ove i ovakve priče?! Ostavite ove divne ljide na miru više, molim vas.

Dzoni 21:32 19.01.2022
Odgovori

Ona je losa zena a inace zbog para se i udala.Znala je pre udaje da ce biti para i pogodila je.

Mara 09:03 20.01.2022
Odgovori

Pa normalan par!Bravo,nista lepse da zena ima slobodu da kaze kako se oseca a da ne usledi samar Ili ponizavanje,muskarac takodje! Najnormalniji par. A vest od pre hiljadu godina,verovatno samo cekala mene da prokomentarisem

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti