Majka Gordane Lazarević poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći: Dozivam je, ali znam da me ne čuje

Majka Gordane Lazarević poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći: Dozivam je, ali znam da me ne čuje

Autor: | 17/01/2022

0

Majka Gordane Lazarević poginula je kada je pevačica imala deset godina 

Gordana Goca Lazarević iza prelepog osmeha i vedrog duha krije tešku životnu priču. Istinu o teškom detinjstvu pevačica nikada nije krila, a jedan od najtežih trenutaka u životu joj je onaj kada je njena majka poginula. Goca se prisetila kako je došlo do stravične nesreće i objasnila da je majka otišla kako ne bi izgubila svoju ljubav i da pevačicu i njenog brata nije videla dve godine.

‒ Vrlo rano sam izgubila majku, poginula je. Moj otac se mnogo puta ženio i priženjivao. Odrastanje mi i nije bilo baš veselo, ali sam u ranom detinjstvu naučila da opstanem. Otac nas je spartanski vaspitavao, bio je surovo grub, ljudi pričaju da je to bilo normalno u to vreme, posebno u seoskim sredinama. Roditelji nisu bili nežni prema deci, to je bila borba za preživljavanje, u kojoj oni nisu imali vremena da se brinu za decu nego su ih podizali na surov način ‒ rekla je Goca za „Kurir“.

Pročitajte: Silvana je u trenutku pogibije imala ćerku od 12 godina, danas Gordana Armenulić živi sa velikim bolom - Majko, ostala sam te željna (foto)

Instagram

 

Majka Gordane Lazarević tragično je izgubila život 

Detinjstvo Goce Lazarević obeležila je najveća bol, gubitak majke koji nikada nije prežalila. 

‒ Majka mi je poginula kad sam imala deset godina. Poslednji put sam je videla sa svojih osam, kad je otišla za ocem u Nemačku. Otišla je iz straha da ne izgubi svoju ljubav, a otac je ranije otišao zbog egzistencije porodice. Prosto, on nije morao da ide, ali njegovi horizonti stalno su se proširivali, a mama... Ona je htela da isprati svog muškarca, uvek je govorila: „Deca će porasti i otići, a ja ne želim da izgubim ljubav.“ Kada je shvatila koliko joj nedostajemo, ona je njega jedva izmolila da se vrati da nas bar malo vidi. U povratku je vozio mamin brat od strica; njena rođena braća umrla su pre toga, imala je tog brata od strica ‒ priseća se pevačica kroz suze. 

‒ Uvek sam posle toga imala snove da se mama vraća. Decenijama sam je prizivala. To je bio proizvod moje mašte i prizivanja. Nekada sam je prepoznavala, nekada ne. Tata se posle toga nezvanično ženio nekoliko puta. To su bile neke žene koje su bile grube prema nama. Kada je jedna od njih došla, smislila sam srednju školu koja ne postoji nigde u blizini da pobegnem da ih ne gledam. Otišla sam u Beograd.

Pročitajte: Auto se prevrnuo na krov, velika tragedija - Ćerka Olivere i Đorđa Balaševića doživela saobraćajnu nesreću

Instagram

 

Kako Goca kaže izuzetno joj je nedostajala majčinska ljubav.

‒ Kada su bili roditeljski sastanci, sama sam odlazila na njih, a onda sam gledala sve one majke i maštala sam koja bi volela da bude moja majka. Tako sam gledala i profesorke i nastavnice ‒ ispričala je Goca brišući suze.

Zbog svih tih događaja pevačica je sa 15 godina otišla u Beograd, gde je živela kod rodbine svoje maćeh gde ju je maćehin sin jedinac svakodnevno tukao iz ljubomore. To je bio razlog da i iz ove kuće ode i otpočne samostalan život.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin