Gordana Lazarević se skinula u bikini: Na pragu osme decenije svi mogu samo da joj zavide

Gordana Lazarević se skinula u bikini: Na pragu osme decenije svi mogu samo da joj zavide

Autor: | 13/06/2023

0

Gordana Lazarević u kupaćem oduševila

Na izgledu Gordane Lazarević mogu da joj pozavide i duplo mlađe koleginice. Iako je na pragu osme decenije, pevačica je mlada duhom i uvek ima pozitivnu energiju. Ne samo da je suva harizma i uvek nasmejana, već joj i figuru svako mora pohvaliti, posebno kada počasti javnost slikama u kupaćem.

ATA Images

 

Pevačica je veoma aktivna na društvnim mrežama gde sa pratiocima neretko deli trenutke iz svoje svakodnevnice. Goca se trenutno nalazi u Grčkoj gde puni baterije za turneju na kojoj će promovisati novi album.

Pročitajte: Miloš je izabrao život iza kamere - Ovo je sin Goce Lazarević i Zahara (foto)

 

- Novi album izlazi 28.06. Sve je spremno i završeno. Sada malo predaha na moru pa da se bacimo na promociju novog materijala! Volim vas, živela Srbija - poručila je pevačica koja je pozirala u crnom bikiniju i crnom kaftanu.



Niko ne može da porekne da pevačica izgleda fenomenalno, a kako rado objavljuje fotografije svaki put kada je na plaži ili kraj bazena, Goca je i te kako ponosna na svoju figuru.

Pročitajte: Zaljubljena do ušiju Goca Lazarević konačno pokazala novog partnera - Neka se zna, violinu je zamenila gitara (foto)



Više puta je pričala u medijima da se najbolje odmori na moru, a sudeći po njenom licu i preplanulom telu, Goca je spremna za nove pobede.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin