Godinama je nismo videli: Vesna Dedić konačno pokazala ćerku, Lenka studira u Holandiji i neverovatno liči na mamu (foto)

Godinama je nismo videli: Vesna Dedić konačno pokazala ćerku, Lenka studira u Holandiji i neverovatno liči na mamu (foto)

Autor: | 12/01/2022

0

Ćerka Vesne Dedić konačno pred očima javnosti

 

‒ Bio je četvrtak, 11. januar 2001, pet minuta pre ponoći, kada mi je doktor Ljubić pokazao devojčicu kojoj je već bilo određeno ime Lenka. Pola sata kasnje, okupanu i lepu, doneli su mi je u apartman. Gotovo neverovatno, onog trenutka kada sam je stavila na rame, na televiziji je počela dokumentarna emisija o Lenki Dunđerski. Osećaj divljenja koji sam imala gledajući je tada kako spava u mom naručju ostao je do danas isti. Nisam se divila samo njoj, već i sebi jer sam rodila nešto tako savršeno ‒ pričala je svojevremeno Vesna Dedić.

Pročitajte: Bivši muž Vesne Dedić slomio je njeno srce, dugo se oporavljala posle razvoda od poznatog doktora

Petar Đorđević

 

Ćerka Vesne Dedić odavno je krenula svojim putem, s uspehom studira u Holandiji, a njena majka ne krije koliko je na nju ponosna. Iako su kolege iz medija godinama pokušavale da nagovore Vesnu da se fotografiše sa jedinicom, u tome nisu uspele. Poštujući Lenkinu želju da se ne eksponira, ljubazno je odbila sve pozive.

Pročitajte: Prodala stan i otišla u podstanare - Ovde sada živi Vesna Dedić (foto)

Mirko Tabašević

Konačno, 21. rođendan Lenke Milojević, bio je idealna prilika da njena slika osvane u javnosti. „Ključ mog lepog života, 21 godina“, poručila je priznata novinarka i spisateljica uz fotografiju na kojoj grli ćerku. Iako delimično „zamaskirana“, nema dileme da je Lenka od Vesne nasledila oči. Nasmejan pogled više od reči govori da, iako je sada i po zapadnim merilima „odrasla“, i dalje uživa u maminim nežnostima i poljupcima.

Pročitajte: Posle životnih lomova Vesna Dedić utehu pronašla u njemu - Svega je bilo, ali sam mu oprostila

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin