Prodala stan i otišla u podstanare: Ovde sada živi Vesna Dedić (foto)

Prodala stan i otišla u podstanare: Ovde sada živi Vesna Dedić (foto)

Autor: | 21/09/2021

3

Već nakon letimičnog pogleda na dom Vesne Dedić lako se može zaključiti zbog čega godinama unazad uživa u statusu najčitanije srpske spisateljice. Samim tim što živi “kao sav normalan svet” Vesna lako ulazi “pod kožu” svojih čitateljki, sa kojima deli svakodnevne brige, ali i radosti.

Pročitajte: Vesna Dedić otkriva zbog čega je promociju knjige održala na mestu gde se pre dve decenije udala

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

 

Dugi niz godina živela je na Voždovcu, u ulici Vojvde Stepe, ali je pre godinu dana prodala stan i otišla u podstanare. Sudeći po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama Vesna uživa u novoj etapi svog života.

Instagram

 

“Pisanje romana zahteva mnogo sati bez sna i bezbroj zora koje se čekaju uz mnogo šoljica turske kafe,” otkrila je autorka brojnih romana deo svojih svakodnevnih rituala i priložila sliku na kojoj se vidi kutak rezervisan za ispijanje kafice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

Dom Vesne Dedić njena je oaza mira 

Udoban dvosed, okružen umetničkim slikama, knjigama i lampama, idealno je mesto za poverljive razgovore sa prijateljicama kad navrate u goste, dok je terasu ispunjenu zelenilom pretvorila u  “radnu sobu” gde na svom lap topu kreira rečenice koje njene čitateljke znaju napamet.

Instagram

 

“Divno je što naše žene postavljaju na društvene mreže postove kako kuvaju, ribaju i bave se decom.  Meni je uvek lepši trentak kada sve miriše na čisto, kada su svi u kući siti, svi ormani i mailovi složeni, a onda nastupi onaj deo kada mogu da budem žena, bez ali. Da li je u našoj kulturi ženstvenost mrlja na biografiji,” zapitala se Vesna u jednoj objavi, nazdravljajući pratiocima čašom crvenog vina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

 

Komentari (3)

Loading
Bojan 19:21 22.09.2021
Odgovori

Meni jedno nije jasno. Zasto bih prodao nesto svoje(kucu ali stan) i otisao da placam kiriju drugome? Valjda od tih para mozes kupiti nesto svoje? Odnosno ako je stan uopste bio njen. Prodam da zivim ko podstanar je meni ludoooooo

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti