Sve je moglo biti drugačije: Smrt Nede Arnerić dogodila se na današnji dan, dve godine kasnije isplivala velika istina

Sve je moglo biti drugačije: Smrt Nede Arnerić dogodila se na današnji dan, dve godine kasnije isplivala velika istina

Autor: | 10/01/2022

0

Smrt Nede Arnerić potresla region 

Pre dve godine, na današnji dan, napustila nas je Neda Arnerić, zvezda jugoslovenskog i srpskog filma. Imala je 63 godine i planove za budućnost uprkos zdravstvenim problemima i velikoj tuzi koja ju je u stopu pratila posle smrti supruga Mileta. U braku su proveli divnih 37 godina.

Pročitajte: Otišla je prerano, smrt Nede Arnerić potresla region - Ovo je bila njena poslednja želja

Luka Šarac

 

Sticajem okolnosti, poslednji intervju dala je za magazin HELLO!, tri meseca pre odlaska u večnost.

Pričala nam je da se raduje premijeri dečje predstave koju je pripremala na sceni pozorišta „Puž“, nije krila ponos zbog jubilarnog, dvestotog izvođenja predstave „Igra parova“, sa uzbuđenjem je govorila o putu u Indiju, koji joj predstoji.

‒ Ta zemlja mi je oduvek bila inspirativna, ali moj muž nikad nije želeo da ide na tu stranu sveta. Govorio je: „Dosta mi je moje sirotinje, neću da gledam tuđu.“ Nedavno sam, posle duže pauze, ponovo krenula na časove joge gde sam i čula za mogućnost odlaska u Indiju. Pitala sam mogu li da se pridružim, odgovorili su mi: „Naravno, ali ide se u jedan ašarm, gde se vodi strog asketski život. Da li si spremna na to?“ Verujem da mogu da izdržim deset dana u rigoroznim uslovima i unapred se radujem novom iskustvu. Sigurna sam da će mi biti zanimljivo, ko zna, možda naučim i da meditiram.

Guliver Getty Images

 

Smrt Nede Arnerić šokirala je sve 

U Indiju je otputovala, ali nismo stigli da po povratku u Beograd podelimo utiske sa putovanja o kojem je sanjala ceo život.

Austrija je bila destinacija gde je želela da ostari.

‒ Uspešno sam savladala nemački jezik, dobila sam i sertifikat. Imam mali stan u Alpima. Kako godine prolaze i kako se polako opuštam u penziji sebe sve više vidim u tim krajevima.

Pročitajte: Slučajnost ili sudbina?! Datum smrti Nede Arnerić krije neverovatnu istinu

Luka Šarac

 

Životni put okončala je prerano, u svom stanu u Beogradu. Beživotno telo za trpezarijskim stolom pronašao je njen brat Miša, koji je došao da je obiđe, zabrinut što se Neda ne javlja na telefon.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin