Gru je o ovome sanjao: Danica Andonov pokazala sinove, Vuk i Relja krenuli očevim stopama (foto)

Gru je o ovome sanjao: Danica Andonov pokazala sinove, Vuk i Relja krenuli očevim stopama (foto)

Autor: | 04/01/2022

0

Gru bi bio neverovatno ponosan

Od tog vetrovitog 9. septembra 2019. godine, kada nas je zauvek napustio reper Dalibor Andonov Gru životi njegove voljene supruge Danice i sinova Vuka i Relje nasilno su promenili svoj tok. Hrabra, samouverena i jaka supruga nikad prežaljenog repera smogla je snage da uz podršku porodice i velikog broja prijatelja nastavi život dalje. 

Pročitajte: Kakav je to vetrovit 9. septembar bio - "Poginuo Gru" i dve godine kasnije odzvanja, oglasila se neutešna Danica

Hellomagazin

 

Da krv nije voda i da očeva figura zauvek ostaje u sećanju dvojice mladih momaka, dokaz su i Relja i Vuk. Sa prvim danima zimskog raspusta Danica je odlučila da deci priušti prelep odmor uz zimske čarolije na snegu, pa je sa prijateljima krenula put Jahorine. 

Pročitajte: Kao da je još uvek tu - Ovako se Gru radovao uspehu prijatelja (video)

Instagram

 

Vuk i Relja oduševljeni su ekstremnim sportovima, a vožnja borda na snegu ide im kao od šale. Poznato je da je njihov otac bio jedan od najboljih, a čini se da su i Gruovi sinovi na tom istom putu. 

Instagram

 

Danica je ponosno objavila snimak na kom se jasno vidi da su Vuk i Relja krenuli tatinim stopama. Sigurni smo da bi Gruu srce bilo puno i da bi svojim sinovima ponosno poručio: 

"Bravo, momci!"

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin