Kakav je to vetrovit 9. septembar bio: "Poginuo Gru" i dve godine kasnije odzvanja, oglasila se neutešna Danica

Kakav je to vetrovit 9. septembar bio: "Poginuo Gru" i dve godine kasnije odzvanja, oglasila se neutešna Danica

Autor: | 09/09/2021

0

"Poginuo Gru" i danas te reči odzvanjaju...

Dalibor Andonov zauvek nas je napustio pre tačno dve godine. Tog vetrovitog 9. septembra 2019. godine Gru je sa svojim prijateljima odlučio da vozi kajt, ne sluteći da će mu to biti poslednji put. Gru je tokom celog dana pokušavao da okupi ekipu za kajting.

Pročitajte: Nije mu bilo spasa - Ovako je poginuo Gru

Hellomagazin

 

- Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta za 20 sekundi. Nije stigao da se otkači. Gru je vozio po Dunavu. Bio je u vodi i pakovao linije, kanape kajta, kada je košava naglo grunula. Nije imao kontrolu zbog tih linija i kajt mu je ušao u “loop” (stanje nekontrolisanog kretanja). Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta za 20 sekundi. Nije stigao da se otkači. Nažalost, nije mu bilo spasa - ispričao je jedan od očevidaca, a na mestu gde je poginuo danas stoji prelep natpis: 

"I Dunav laže, ako ti kaže, da ima ga više od suza naših..."

Pročitajte: Potresna ispovest Gruovog prijatelja - Bili smo presrećni kao deca, dan je bio prelep ali vetar nije

Gruova supruga Danica morala je hrabro da nastavi život sama, bez svoje najveće životne podrške i ljubavi. Sinovi Vuk i Relja su joj sve, a veliku utehu pružaju joj iskreni prijatelji. Na godišnjicu suprugove smrti Danica se oglasila na "Instagramu" ostavivši jednu od njegovih najlepših fotografija. 

Instagram

 

Velikog prijatelja, čiju smrt nikada neće prežaliti, danas se setio i Edin Škorić.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin