Gruova udovica sa sinovima na premijeri filma: Vuk i Relja u suzama, lepa Danica više nije ista žena FOTO

Gruova udovica sa sinovima na premijeri filma: Vuk i Relja u suzama, lepa Danica više nije ista žena FOTO

Autor: | 18/05/2023

0

Gruova udovica sa sinovima na premijeri filma 

Premijera dugometražnog dokumentarnog filma "Gru tu je" o tragično nastadalom muzičaru Daliboru Andonovu Gruu (1973-2019) zatvorila je 16. izdanje festivala Beldoks u Velikoj sali Doma omladine u Beogradu.

Ata Images

 

Poginuo 9. septembra 2019. godine u Zemunu nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu, a njegovo beživotno telo izvadili su prijatelji. Bio je kamen temeljac repa u Srbiji. 

Zbog ostvarenja u režiji Bojana Vinulovića i Renea Miškolcija, 55 Gruovih prijatelja i sagovornika pojavilo se na video bimu, dok smo u publici videli košarkaškog trenera Duleta Vujoševića, košarkaša Bogdana Bogdanovića, pevačicu Tijanu Dapčević, glumaca Sergeja Trifunovića, Nigora Lazića, ali i  mnoge druge kojima je Gru svojom muzikom obeležio mladost i čitavo jedno vreme.

Pročitajte: Danica Andonov kao na vrhuncu manekenske karijere, oduševiće vas najnovije fotografije

Ata Images

 

Ata Images

 

"Mada film nije samo o Gruu, iako je on tu glavni, pričamo o njemu, ali i o ljudima u tim mračnim vremenima devedesetih godina. Gru je imao taj večni osmeh, divnu porodicu, sjajnu muziku koju je ostavio za sobom. Mnogo nam je žao što se sudbina tako poigrala da nas tragično napusti pre vremena", emotivno su istakli reditelji i podsetili da bi reper sada napunio 50 godina.

Uspomenu na Dalibora čuva i njegova supruga Danica, koja je zajedno sa sinovima Vukom i Reljom prisustvovala premijeri. Gruova udovica ostala je verna imidžu fatalne plavuše, a čini se da joj godine ne mogu ništa. S druge strane, sinovi su izrasli u velike momke i nema sumnje da su najveća snaga i podrška nekadašnjoj manakenki posle velike tragedije koja je zadeisla porodicu.

Ata Images

 

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti