Supruga tu ništa nije mogla: Milan Kalinić ovu damu obožava, majka je kriva što su se sudbinski povezali

Supruga tu ništa nije mogla: Milan Kalinić ovu damu obožava, majka je kriva što su se sudbinski povezali

Autor: | 03/01/2022

0

Majka Milana Kalinića njegova je najveća podrška 

Milan Kalinić nije od javnih ličnosti koje se utrkuju da ih što više ima u javnom prostoru, pa zato svako njegovo “oglašavanje” s povodom privuče veliku pažnju.

“Moja carica napunila danas 76 godina,” poručio je prvog dana nove godine popularni glumac i voditelj, uz fotografiju na kojoj je sa majkom.

Pročitajte: Maja Milana Kalinića oduševila - Ovo je moja carica

Instagram

 

Mama Boba je radni vek provela kao frizerka, a njen salon u centru Beograda godinama je važio za jedan od najpopularnijih. Prezadovoljne mušterije i danas je rado spominju u komentarima  na društvenim mrežama, tvrdeći da su u vreme kada im je ona “radila o glavi” imali najbolje frizure.

Majka Milana Kalinića udala se za oca Anje Mandić 

Zanimljiv je podatak da se Milanova majka, nakon razvoda od njegovog oca, po drugi put udala za baletskog igrača Predraga Radojkovićaoca glumice Anastasije Mandić. Istovremeno, njena majka Ognjanka Ognjanović se, posle razvoda, udala za Miloša Žutića.

Pročitajte: Nasledila majčinu lepotu - Ćerka Milana Kalinića je kao anđeo, glumac na velikim mukama (video)

- Kod nas je to kao španska serija - rekla je Anja jednom prilikom.

- Milan i ja nemamo zajedničke krvi, ali se volimo kao brat i sestra. U isto vreme kad su se razveli moji mama i tata, razveli su se i Milanovi roditelji. Moj tata je počeo da živi sa Milanovom mamom. Ja sam tada imala 14 godina. Živeli smo zajedno osam godina.

Ako se ima u vidu da su pre samo dve - tri godine u medijima osvanule fotografije na kojima Milan Kalinić vozi majku na skuteru, nema dileme od koga je nasledio razigrani duh i spremnost da se u svakom trenutku prepusti dobroj zabavi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin