Na sceni su kolege, u društvu prijatelji, a spajaju ih porodični odnosi: Ovu glumicu Milan Kalinić naziva svojom sestrom (foto)

Na sceni su kolege, u društvu prijatelji, a spajaju ih porodični odnosi: Ovu glumicu Milan Kalinić naziva svojom sestrom (foto)

Autor: | 09/05/2021

0

Anja Mandić i Milan Kalinić dobro su znani kao vanserijski glumci i umetnici, ali ono što o njima niste znali jesu njihovi bliski porodični odnosi. Popularni glumci koji zajedno igraju u predstavi "Idealna polovina" slove za velike prijatelje na daskama koje život znače ali retko govore kako je zapravo to prijateljstvo počelo.

Pročitajte: Manda je pao, a ona je sve to gledala iz publike - Prva ispovest Anje Mandić koja gađa u živu ranu

 

 

Poznata lica spojio je brak njihovih roditelja, Anjinog tate i Milanove mame. Bio je to drugi brak glumičinog oca, a ona je u to vreme imala 15 godina.Osim zajedničkog odrastanja spaja ih i ista profesija, koju su prvobitno i Milan i Anja odbijali. Kalinić je želeo da bude pilot, a Anastasija balerina, međutim sudbina ih je na profesionalnom putu spojila.

–  Kod nas je to kao španska serija. Mi nemamo nikakve zajedničke krvi. Moji mama i tata kad su se razveli, u isto vreme su se razveli i Milanovi roditelji. Moj tata je počeo da živi sa Milanovom mamom, a mi smo svi već bili veliki. Ja sam imala 14 godina. Živeli su zajedno osam godina – otkrila je Anastasija Mandić gostujući u jednoj emisiji pre nekoliko godina, a Kalinić se nadovezao: 

– Anju znam od moje 15 godine i to je baš lepo. U međuvremenu smo postali i više nego porodica – rekao je on.

Pročitajte: Milan Kalinić zaljubljen kao prvog dana - Moja supruga je jedna od najzgodnijih Beograđanki

 

 

Kako i sami ističu, jedno drugom su velika podrška i oslonac u svim privatnim i profesionalnim izazovima. Anja često provodi vreme sa Kalinićevom suprugom Sandrom, a kada je glumičin suprug, Milorad Mandić Manda tragično preminuo, među prvima joj se našao upravo Milan.

Anja Mandić i Milan Kalinić su nerazdvojni, ali ono što je takođe zanimljivo jeste i to da je Anja bliska sa još jednom koleginicom. Naime, Anjina mama se nakon razvoda od prvog supruga udala za Miloša Žutića, oca Katarine Žutić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti