Radmilo Armenulić pogledao "Tomu", besno poručio: Moja Silvana je predstavljena kao laka žena, film je neistinit

Radmilo Armenulić pogledao "Tomu", besno poručio: Moja Silvana je predstavljena kao laka žena, film je neistinit

Autor: | 03/01/2022

10

Radmilo Armenulić legenda tenisa i suprug prerano preminule pevačice Silvane bio je jedan od onih koji film "Toma" nisu pogledali u bioskopima, već tek u novogodišnjoj noći kada je emitovan na malim ekranima. Nekadašnji sportista smatra da je njegova pokojna supruga predstavljena kao laka žena i da su događaji koji imaju veze s njima neistiniti.

- Gledao sam film i pre svega moram da kažem da su glumci jako dobro odigrali. Međutim, video sam događaje koji nisu postajali. Pre svega, Silvana nikad nije govorila bosanskim akcentom. To možete i da proverite na internetu, gde postoji snimak njenog intervjua koji je tada dala medijima. Dalje, ona se pre veze sa mnom, 1958. godine, zabavljala sa jednim apotekarom iz Novog Sada koji se zvao Đuka - tvrdi Armenulić za Kurir i nastavlja:

Pročitajte: Posle toliko godina Silvanina sestra otkrila istinu, fanovi u suzama - Volela ga je jako, pre nesreće podnela je papire za razvod

ATA Images

 

- Nakon što su njih dvoje završili vezu, sa mnom se upoznala 1959. godine i od tada smo svakog dana bili zajedno. Nismo se razdvajali. Dve godine kasnije smo se venčali. Možda je Toma bio u nekoj emotivnoj vezi, ali ne sa mojom Silvanom. Takođe, nikad nisam čuo da su pevali zajedno. Mi smo se tajno venčali jer ja u to vreme nisam smeo da kažem roditeljima, pošto je ona bila pevačica.

Radmilo Armenulić zgrožen - Silvana nije bila nemorlana žena 

On je imao komentar i na to kako je u filmu predstavljen njegov lik.

- Tu sam se tek pokidao od smeha. Nema veze sa mnom. Ispalo je kao da sam ja Silvanin sin. Takođe, svi su niži od Tome, a u stvarnom životu on je bio vrlo nizak čovek. Cune i Tozovac su predstavljeni na smešan način. Ne mogu da kažem, Toma je bio izvanredan muzičar i tekstopisac, ali sa druge strane, kockar i alkoholičar. Sve je neistinito - izričit je nekadašnji teniski as. Prema njegovim rečima, najviše mu je zasmetalo to što je Silvana predstavljena kao nemoralna žena - rekao je pomalo besan Radmilo Armenulić i dodao: 

Pročitajte: Silvana i Radmilo Armenulić dobili su ćerku, u trenutku pogibije devojčica je imala12 godina, danas Gordana živi sa velikim bolom - Majko, ostala sam te željna (foto)

Instagram

 

- U početku je prikazuju golu, u gaćama i brushalteru, što nije u redu. Ispalo je kao da je laka žena. Ljudi koji je ne poznaju mogu da stvore pogrešan utisak o njoj. Tada kad je u filmu prikazivana radnja s Tomom nama se rodila ćerka. Tako da sve ukupno nema veze sa istinom. Moja ćerka nema nameru da gleda film.

Facebook

 

 

Komentari (10)

Loading
Dragana N 16:02 03.01.2022
Odgovori

Nalupeta se covek za sve pare. Po cemu je Silvana prikazana kao nemoralna zena!? Naprotiv! Osim toga, Silvana je Bosanka i normalno je da je govorila bosanskim naglaskom, koji je kasnije zamenila ekavicom. A po cemu je Radmilo lose predstavljen? Cinjenica da mnoge stvari nisu prikazsne, kao npr. njegovo neverstvo, zbog cega je Silvana mnogo patila, tu se ne buni! Itd....

Trebinjka 18:16 03.01.2022
Odgovori

G-dine Radmilo,da li ste čuli za umjetničku slobodu?Prvo Silvana jeste počela da pjeva po kafanama,što ne znači da je nemoralna.Drugo,svi znamo sa nije bila sretna sa Vama,nemojmo se folirati.

Грачаница 21:27 03.01.2022
Odgovori

Човек је потпуно у праву.Жене су у то време биле много патријархалне.Било је срамота приказати гола леђа,а камоли даље.А Силвана се у бикинију појављује пред тада непознатим Томом.Филм и поред тога има много,много пропуста.На пример,прва и друга (са којом је Тома добио ћерку Жаклину)се и не спомињу,као ни Томина ћерка."Зоран Радмиловић" више личи на Гидру, Сарајево није до априла 1992. није било блокирано и још много пропуста...

Vanja 23:13 03.01.2022
Odgovori

2/3 filma je čista izmišljotina, šta je scenarista hteo da poruči i zbog koga je sniman film, prosudite sami. G-dine Armenuliću, u pravu ste, svaka čast.

Vladimir 05:56 04.01.2022
Odgovori

Koje dno dna... ti si znala pomenutu i još držiš pridike čoveku koji je najbolje znao? Vrhunac ludila je kada nikogovići daju sebi za pravo, da uopšte i komentarišu događaje i to u vreme u kom i nisu bili okoćeni, jer ljudski je porod a neljudski *****!

Roki 14:27 04.01.2022
Odgovori

Slazem se sa gosn Armenulicem.Film je fiktivno s..nje.Toliko realnih stvari iz zivota a sve izmislje o.

Dragica Podunajec 19:09 04.01.2022
Odgovori

Ni u jednom trenutku nisam doživjela Silovanu kao laku ženu,to seciranje filma je jadno,osim toga koji film je on gledao?

Prava žena-dva u jedan 11:58 05.01.2022
Odgovori

Silvana je prikazana kao jedno senzualno, seksipilno, nadareno i vrlo emotivno biće. Od nemoralnosti nema ni N. To što je ona jača i izražajnija od svog tadašnjeg partnera pa se on oseća ugroženim, to je neka druga stvar. Mi žene doživljavamo lepe, senzualne i kreativne žene, sa svim njihovim manama i vrlinama, ne kao konkurenciju već kao nekoga kome bismo i same volele da sličimo. Dakle, dragi muškarci, vi biste voleli domaćicu u kući a nemoralnu ženu u krevetu. Mi žene volimo da smo dva u jedan. Doduše, volele bismo i mi mnogo toga od vas...ali....

Daniela 16:53 08.01.2022
Odgovori

Gospodine Armenuliću ja bih se prr opteretila time što je rekla sestra Silvzne Dina, da je Vaš brak pukao i da je Silvana htela da Vas ostavi. Svi znamo ds nije bila laka žena već vrhunski umetnik.

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti