Nežna strana čelične lejdi: Olivera Kovačević pokazala kako njen dom izgleda u vreme praznika, prizor će vas oduševiti (foto)

Nežna strana čelične lejdi: Olivera Kovačević pokazala kako njen dom izgleda u vreme praznika, prizor će vas oduševiti (foto)

Autor: | 30/12/2021

0

Dom Olivere Kovačević u vreme praznika izgleda nestvarno

Olivera Kovačević, urednica Zabavnog programa Radio-televizije Srbije, prethodnih nedelja bila je zauzeta snimanjem novogodišnjih emisija. Upravo zahvaljujući njenom zalaganju, luda noć na Javnom servisu iz godine u godinu obara rekorde gledanosti i mnogi se radije odlučuju da ostanu kod kuće i da uživaju u dobrom programu, umesto u provodu negde napolju.

Pročitajte: Da li smo dobro čuli - Udala se Olivera Kovačević, odala je koleginica (video)

Miša Obradović

 

Čelična lejdi srpske televizije nikad nije bila previše raspoložena da sa javnošću i medijima deli detalje iz privatne sfere života, ali ovog puta napravila je mali presedan. Pustila je kamere u svoj dom i pokazala nam kako je okitila jelku.

Pročitajte: Partner Olivere Kovačević enigma za javnost, otkrivamo - Zbog ovoga su se deset godina skrivali

Instagram

Na božićnom drvetu prepliću se motivi u svečanim bojama praznične sezone, zlatne i srebrne mašne, zvezde, pahilje... Kreativno i elegantno, dom Olivere Kovačević baš je u njenom stilu.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti