Snovi se ostvaruju onima koji jako veruju: Ćerka Jelene Karleuše zaplakala od sreće, on je stigao (foto)

Snovi se ostvaruju onima koji jako veruju: Ćerka Jelene Karleuše zaplakala od sreće, on je stigao (foto)

Autor: | 20/12/2021

7

Novogodišnja želja Nike Tošić postala je java

Pre samo nekoliko dana ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića Nika  napisla je pismo Deda-Mrazu s nadom da će ga on pročitati i ispuniti joj makar jednu želju.

„Deda-Mraze, Nika ti je napisala poduže pismo, a da, dobila je pet iz matematike, što je bio uslov“, objavila je Jelena Karleuša tada na svom „Instagramu“ i otkrila šta je njena ćerka poželela za Novu godinu.

Pročitajte: Velika radost - Nika Tošić je godinu dana čekala na ovaj dan, Jelena Karleuša oduševljena (foto)

Instagram

 

Novogodišnja želja Nike Tošić nije bila samo jedna, pa se na njenoj listi našlo sve ono što bi dete njenog uzrasta poželelo. 

Deda Mraz je pismo brzo pročitao, a novogodišnja želja Nike Tošić postala je java. Novi, pink mobilni telefon stigao je na njihovu kućnu adresu, a sreća Jelenine ćerke je neopisiva. 

Instagram

 
 

Izgleda da je tačno da se snovi ostvaruju onima koji čvrsto i iskreno veruju u njih.

Komentari (7)

Loading
Sunce 12:50 20.12.2021
Odgovori

Ne, snovi se ne ostvaruju ako čvrsto verujemo u njih. Glupost je ovo što ste napisali! Recite to roditeljima čija su deca bolesna, deci koja nemaju šta da jedu, ženama koje žarko žele ali ne mogu da dobiju potomstvo... Nabrajala bih do sutra...kad imaš bogatog tatu i bahatu i poznatu mamu možeš da dobiješ sve ali ne možeš lekciju o životu... Nadam se da će ova divna devojčica kad poraste naučiti šta su prave vrednosti...

Marina 16:34 20.12.2021
Odgovori

Draga devojčica, nemam ništa protiv nje. Zaista. Imam protiv onih koji je vaspitavaju. Uče je da su samo materijalne stvari važne. Bolje da su je naučili da piše ćirilicom i da se Deda Mraz piše velikim slovima.

Leona 23:25 20.12.2021
Odgovori

Strane kolace? Jel' to u Srbiji nema kolaca za to *******? Sram da je bude. I nju i tu njenu mater sto po novinama pokazuje slike svog 'ponosa'. Sram ih bilo, da li su se setili da u Srbiji ima dece koja lezu gladna, nemaju struje, drva da se ogreju. Da po Beogradu lutaju mali beskucnici. Motaju onog ****u ko ovcu.

Ja 20:33 31.12.2021
Odgovori

Zato, srpski, maternji jezik, sedi 1! Ali piDJama.. Šta može drugo i da se očekuje od privatne škole, mame pevačice i tate fudbalera..? , osim da je piDJama..

Srdjan 21:54 30.01.2022
Odgovori

Gospodo Marina, a zašto bi se pisalo sa velikim slovom reč deda mraz, kad to je izmišljena reč zbog profita, a drugo kako moze nesto sto ne postoji da se piše velikim slovom, nije mi jasan vas komentar

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti