Ksenija Bujišić se oprostila od publike: Ne volim rastanke (foto)

Ksenija Bujišić se oprostila od publike: Ne volim rastanke (foto)

Autor: | 29/12/2021

0

Trudna Ksenija Bujišić sinoć se oprostila od publike i objavila da se na neko vreme povlači sa malih ekrana. Voditeljka emisije Šok Tok ulazi u šesti mesec, pa je trudnički stomak uveliko počeo da se nazire. Premijerno nam ga je pokazala u uskoj haljini od šljokica koja joj savršeno pristaje.

Pročitajte: U zagrljaju voljenog muškarca - Ksenija Bujišić konačno pokazala muža (foto)

Na kraju emisije trudna Ksenija Bujišić saopštila je da je u narednom periodu nećemo gledati, s obzirom na to da odlazi na bolovanje, ali i da se Šok Tok neće emitovati neko vreme, budući da cela ekipa ide na odmor.

‒ Ne volim rastanke i mislim da mi je ovo bio jedan od najtežih zadataka do sada. Ali, ovo nije rastanak, već nešto poput ranijeg odlaska na letnji raspust. Žao mi je što ne mogu da kažem da se vidimo za sedam dana, ali brzo će i taj ponedeljak kada zakazujemo novo druženje. Samo nešto da završim u međuvremenu. Hvala na svemu, divni ljudi. Do sledećeg gledanja budite mi zdravi i srećni! ‒ napisala je na Instagramu.

Pročitajte: Ekskluzivno za HELLO! Ksenija Bujišić predstavlja ćerku Loru i prvi put govori o suprugu Miljanu

Luka Šarac

 
 

Simpatična voditeljka i njen suprug Miljan čekaju drugo dete. Krajem aprila dobiće sina, kome se nesumnjivo najviše raduje njihova ćerka Lora.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti